Sådan importeres en cd til iTunes med Track Information

March 5

Sådan importeres en cd til iTunes med Track Information


ITunes musik og multimedia-afspiller blev udviklet af Apple, og bruges til at hente, købe og katalog film, spil og musik. Import din cd-samling i dine iTunes er designet til at give oplysninger om et nummer, som er den kunstner, album, sangtitel og andre relevante oplysninger. Processen for at importere CD'er med track oplysninger i din iTunes kan gøres med lidt besvær.

Instruktioner

1 Sørg for at din computer er Internet klar. For iTunes til at importere oplysningerne spor fra cd'er, vil det være nødvendigt at oprette forbindelse til internettet.

2 Indsæt din cd i computeren. Hvis iTunes er din standard musikafspiller, indsætter en musik-cd vil automatisk åbne iTunes. Du vil få en prompt spørger, om du vil importere cd'en i iTunes, og du skal vælge "Ja" for at starte processen. Din computer vil automatisk oprette forbindelse til CDDB (CD data Base) til at hente alle de oplysninger, cd-spor, downloade den som din cd importeres.

3 Importer cd'en i iTunes manuelt. Hvis iTunes er ikke din standard-afspiller, skal du åbne iTunes manuelt. Efter åbning, vil du se et ikon i venstre side bar for cd'en indsat i computeren. Klik på dette ikon, som vil bringe op oplysninger til cd-spor. I nederste højre hjørne, vil der være en knap der hedder "Import", som ved at klikke vil importere til din iTunes.

4 Få de oplysninger sporet manuelt. Du må ikke have spor oplysninger efter import din cd, som er især tilfældet, hvis du ikke har adgang til internettet under import. For at få de oplysninger sporet, skal du vælge "Music" i venstre side bar, så albummet i dit musikbibliotek. Klik på "Avanceret" ikonet øverst nytte bar, og derefter vælge "Get spornavne" for at hente alle de oplysninger sporet. Når det er gjort downloade indholdet, skal du klikke på "Avanceret" igen og vælg "Get Album Artwork" for at downloade albummet dække forbundet med albummet.


relaterede artikler