Sådan spiller 3G2 format på Windows Media Player

July 28

Sådan spiller 3G2 format på Windows Media Player


3G2 video filer, også kendt som 3GPP, var designet til at spille på små, mobile enheder som telefoner. Standard video-afspiller til Windows, Windows Media Player, omfatter ikke indbygget understøttelse for 3G2 format. Hvis du ønsker at spille en 3G2 video i Windows Media Player, skal du konvertere videoen til et format, som Windows Media Player kan læse, såsom AVI eller MPG.

Instruktioner

1 Download og installer Pazera Gratis 3GP til AVI converter. Denne software er designet til brugervenlighed og enkelthed. Det kan konvertere 3G2 filer til AVI eller MPG videoer til fri.

2 Hent og installer 3G2 konverter. Denne software kan konvertere 3G2 filer i flere forskellige formater afspilles på Windows Media Player, herunder AVI, MPG og WMV. Den gratis version af denne software efterlader et vandmærke på den konverterede video. En betalt version findes der fjerner vandmærket. Denne software kan også oprette dvd'er fra dine 3G2 videoer.

3 Download og installer 3GP video konverter. Denne software konverterer også i en række forskellige videoformater spilbare i Windows Media Player. Det kan også konvertere videoer i 3G2 så du afspille dem på din telefon. Den er udstyret med evnen til at konvertere partier af videoer på én gang. Du kan downloade en gratis prøveversion.


relaterede artikler