Sådan Bliv en OEM sælger af Microsoft

July 31

Udtrykket "OEM" står for "original equipment manufacturer." Når de anvendes til software, såsom Microsoft operativsystemer og Office, det henviser til programmer, der sælges til computerproducenter, som regel i store mængder, eller til montering på nybyggede maskiner. Din forretning eller virksomhed kan blive en OEM-forhandler af Microsoft-software ved at tilmelde dig til at blive en videresælge partner på Microsofts websted. Du vil derefter være i stand til at købe OEM software i løs vægt med tilladelse til videresalg.

Instruktioner

1 Gå til Windows Live ID-hjemmeside (se Resources) og tilmelde dig en gratis Windows Live ID.

2 Gå til Windows Partner Network hjemmeside (se Resources) og klik på knappen "Log ind" for at logge på med dit Windows Live ID.

3 Rul ned til bunden af ​​Windows Partner Network siden og klik på "Profil" ved siden af ​​"Fortæl os om dig og din virksomhed."

4 Udfylde online-formularen med kontaktoplysninger om dig og din virksomhed.

5 Rul ned til bunden af ​​Windows Partner Network siden og klik på "Enig" knappen ved siden af ​​"Accepter vores vilkår og betingelser."

6 Udfyld din personlige og forretningsmæssige profil på Windows Partner Network hjemmeside. Når du er færdig, vil din virksomhed blive indskrevet som Windows Partner Network.

7 Gå til Microsofts autoriserede distributører hjemmeside (se Resources) for at gennemgå en liste over virksomheder, der leverer volumenlicens til OEM Microsoft-software. Du bliver nødt til at kontakte og etablere relationer med et af disse selskaber til at købe hovedparten OEM software, som du derefter kan videresælge til dine egne kunder.


relaterede artikler