Sådan Download gratis tv-shows til en DVD

December 6

Sådan Download gratis tv-shows til en DVD


Visning af TV-udsendelser på en computer er praktisk, men at have dem på en DVD giver større fleksibilitet til visning. Heldigvis downloade tv-programmer fra din computer til en DVD er forholdsvis let.

Instruktioner

Windows

1 Åbn "Windows DVD Maker" på din PC.

2 Indsæt tom dvd i dvd-rw-drevet.

3 Klik på "Add Items" inde i "Windows DVD Maker." Så gennemse din computer for at finde de videofiler, du vil hente ind på DVD. Klik på filnavnet, eller hold "Ctrl" tasten nede og klik for at vælge flere filer. Klik derefter på knappen "Tilføj". Den fil (er) du lige har tilføjet skulle nu vises i programvinduet for "Windows DVD Maker."

4 Når dine filer er i programvinduet, skal du klikke på "Næste". Vælg derefter en DVD-menu tema på højre panel af "Windows DVD Maker."

5 Når du har valgt et tema, klik på "Brænd" for at downloade tv-show filer til tom dvd.

6 Skub DVD, når den er færdig. Nu kan du se dine gratis tv-programmer på en DVD-afspiller eller en hvilken som helst computer med en dvd stand drev.

Mac

7 Åbn iDVD, og ​​vælg "Opret Magic iDVD."

8 Titel din DVD og vælge et tema fra menuen til at vælge et udseende til din DVD. Træk derefter de tv-show filer i det afsnit, der siger "Træk film her." Gør dette ved at klikke og trække filnavne / ikoner fra en mappe på din computer, eller ved at søge og vælge filer ved hjælp af medierne browseren på højre side af programmet.

9 Klik på "Preview". Hvis alt er tilfredsstillende, klik på "Burn" og indsæt tom dvd.

10 Skub DVD, når den er færdig. Nu kan du se dine gratis tv-programmer på en DVD-afspiller eller en hvilken som helst computer med en dvd stand drev.