Sådan Start din egen kanaler

November 14

Sådan Start din egen kanaler


Start dit eget chatrum er en hurtig og enkel måde at kommunikere i realtid med venner eller familie. Selv mindre populær end Facebook og Twitter, chat værelser er stadig et godt sted at mødes virtuelt. Opsætning af et chatrum bør tage under fem minutter.

Instruktioner

1 Gå til Chatzy hjemmeside (se Resources) og udfylde den korte formular. Du vil få øjeblikkelig adgang til dit eget chatrum, hvor du kan invitere venner, tilpasse chatten URL (web-adresse) og kontrol, der er tilladt at tale i chatten.

2 Besøg Meebo stedet (se Resources) og klik på "Opret et rum" for at starte din egen chat room. Efter at have udfyldt en formular og tilmelding til en Meebo konto, kan du tilpasse farver, invitere andre til at deltage og moderate samtaler.

3 Hoved til Xat hjemmeside (se Resources), hvor du automatisk indgået en offentlig chatrum. Som du begynder at tilpasse din chatrum, vil du blive flyttet til din egen private rum. Du kan tilpasse farver og mønstre, invitere venner til at deltage og moderate samtaler.

TIPS

  • Forbliv sikker i chatrum ved aldrig give personlige oplysninger eller aftale at mødes en fremmed i det offentlige. Vælg ikke en chat navn, der kan afsløre din sande identitet (f.eks Debbie_Smith) og være på vagt over andre chatrum brugere.