Sådan sende en fax fra en All-in-One Printer

August 9

Afsendelse af faxer fra en alt-i-én printer er en leg, når du har maskinen hooked op til en telefonlinje. Efter at du kan få papirkopier af dine dokumenter hurtigt, hvilket er en reel lifesaver når du har en deadline fredag ​​truende. Følg disse trin for at sende en fax fra en alt-i-én printer:

Instruktioner

Hvad skal man gøre

1 Tilslut din alt-i-én printer til en fungerende telefonlinje. Gå til menuen på printerens opsætning, hvis nødvendigt for at afslutte enhver anden opgave i startprocessen.

2 Gem din station id til printerens hukommelse. ID vil blive trykt på forsiden og alle andre sider, der er faxet fra din maskine. Nogle printere kan du oprette sæt af brugerdefinerede kommentarer, som du automatisk kan omfatte på forsiden så godt.

3 Feed de dokumenter, du ønsker at faxe ind i din alt-i-én printer. Den korrekte orientering af siderne afhænger af printeren, men den sædvanlige måde er nedad.

4 Vælg den rette løsning til dit dokument. Lille type, fine linje detaljer og billeder kræve højere opløsninger end normalt.

5 Tillad printeren til automatisk at justere for kontrast, medmindre du faxer et usædvanligt lys eller mørk dokument. Hvis det er nødvendigt, justeres manuelt i specielle situationer.

6 Etablere en klartone. Hvis dine alt-i-én printer deler linjen med en anden telefon, skal du sørge for, at den anden telefon er på stregen.

7 Brug kontrolpanelet til at ringe til faxnummeret eller åbne pre-gemte numre. Nogle printere vil give dig mulighed for at gemme faxnumre - svarende til speed-dial.

8 Vent, indtil printeren fax lysindikator at gå på. Beeps, lys og display panel-beskeder er de mest almindelige måder en alt-i-én printer vil lade dig vide det er klar til at gå.

9 Tryk på startknappen og lad fax begynde.

TIPS

  • Nogle alt-i-én printere har evnen til at sende flere faxer på én gang. Kontakt din instruktionsbog for at få oplysninger om "broadcasting" dine faxer.
  • For at undgå, at papiret fodring problemer, riffle arkene, så de ikke hænger sammen, og derefter trykke mod en overflade kvadratur kanterne før du sætter i dokumentfremføreren.
  • Brug en forside, når du faxe til at introducere dig selv eller din virksomhed.
  • Ripped, krøllede eller tapede ark papir bør ikke bruges i din alt-i-én printer.
  • Læg ikke hæftede eller papir-klippet ark i dokumentføderen.

relaterede artikler