Sådan Start din egen Internet Broadcasting Station

October 23

Sådan Start din egen Internet Broadcasting Station


Internettet har gjort det muligt for alle at starte en radiostation. Du behøver ikke dyrt udstyr og licenser, kan du sende fra dit soveværelse med en computer og et webcam. Den begrænsende faktor er hastigheden på din internetforbindelse, da størrelsen af ​​din målgruppe er dikteret af din udgående båndbredde. Med andre ord, hvis din upload hastighed er 256 kbps, og du streamer musik ved 128 kbps, kan du kun have to lyttere. Hvis du ønsker at udvide, kan du abonnere på en betalt streaming tjeneste som "Loudcity" og nå et bredere publikum.

Instruktioner

1 Hent og installer Icecast. Gå til icecast.org og klik på EXE link på hjemmesiden for at downloade softwaren. Gå til den fil, du har downloadet, skal du dobbeltklikke på den og følg vejledningen på skærmen for at installere softwaren. Hvis du vil have det til at starte automatisk med din computer, skal du lade "Kør som en Windows service" boksen markeret, og klik på "Finish".

2 Konfigurer Icecast og starte det. Dobbeltklik på Icecast genvejen på skrivebordet. Når Icecast åbner, skal du vælge "Rediger Configuration" undermenu i menuen "Konfiguration". Icecast konfiguration fil åbnes i Notesblok. Du kan lade konfigurationsindstillingerne på standardindstillingerne, men ændre "hackme" til din egen sikker adgangskode, før du gemmer og lukker Notepad. Du kan også erstatte standardindstillingerne med konfiguration tekst. Når du har redigeret konfigurationsfilen, indlæse den og starte Icecast serveren. Klik på "Start Server" på hovedskærmen Icecast s. Hvis du går i stå, henvises til de detaljerede tutorials i "Docs" område af Icecast hjemmeside.

3 Hent og installer Winamp-afspiller og Edcast plug-in. Gå til winamp.com og klik på "Gratis download" knappen, og klik derefter på den igen under "Winamp Standard." Gå til pcworld.com og klik på menuen "Downloads". Skriv "Edcast" i søgefeltet og tryk på Enter-tasten. Klik på linket "Edcast Winamp Plugin" i siden med søgeresultater. Klik på "Download nu" knappen. Klik på Winamp-afspiller filen for at installere den, og klik derefter på Edcast filen for at installere programmet.

4 Konfigurer Edcast plug-in i Winamp. Start Winamp afspilleren og klik på "Indstillinger" og derefter "Indstillinger". Vælg "DSP / Effect" under "Plug-ins". Klik på Edcast post i "DSP / Effect plug-in" vinduet for at åbne "Edcast" skærm. Klik på knappen "Tilføj Encoder", højreklik derefter teksten i vinduet "Encoder Indstillinger" og vælg "Configure". Juster indstillingerne til dine præferencer, og klik på "OK."

5 Start udsendelse. Klik på knappen "Connect" på skærmen Edcast og det vil udsende hvad spiller i Winamp. Du kan også klikke på ikonet mikrofon i feltet "Live-optagelse", og vælg en input-enhed, såsom dit webcam, at tilføje voice-overs til din udsendelse.


relaterede artikler