Sådan udskriver Grafik & Logos på en blankocheck

October 26

Sådan udskriver Grafik & Logos på en blankocheck


Udskrivning grafik og logoer på en blankocheck kan være en fornøjelig, kreativ øvelse. Det er ikke noget, der er vanskelig at gennemføre, men når opnået succes, kan det ses som en meget imponerende og opfindsom måde at kombinere en scanner, grafik og en printer. Selv en simpel billede kan se meget effektiv. Ideelt set bør billedet være let at fungere som en baggrund på checken.

Instruktioner

1 Frigør en blankocheck fra dit checkhæfte og læg den i din scanner. Sæt checken ret op mod hjørnerne af scanneren. Kontroller også, at alle hjørner af kontrollen er flade.

2 Vælg grafik software eller et grafikprogram til at åbne scanneren i. Åbn din scanner. For det første eksempel scanne checken. Kig på lysstyrke og kontrast i billedet og justere den ene eller begge, hvis det er nødvendigt. Når du er tilfreds med, hvordan billedet ser ud, scanne den og derefter gemme filen. Hold blankocheck billedfilen åben.

3 Beslut, om du ønsker at bruge et logo eller grafik. Enhver logo skal være af din egen skabelse. Logos er nemt at oprette, på grund af deres traditionelt enkelt design. En grafisk bør være noget mere omfattende og detaljeret, og hvis en passende ophavsretslig-free billede af, hvad du ønsker at bruge er tilgængelig, bruge det. Åbn det billede, du har brug for. Hvis skabe et billede, skal du klikke på "Ny", og bruge den samme grafik software eller program, hvor den blankocheck billedet er stadig åben. Gem filen enhver ny skabelse.

4 Bedømme, hvor dit billede vil se ud i forbindelse med at blive placeret på en check. Ethvert billede, du bruger vil ikke se effektiv, hvis, når de udskrives, det udsletter meget af den faktiske kontrollere sig selv. Så hvis du har et mørkt billede, som du virkelig ønsker at bruge, og derefter justere dine lysstyrke.

5 Vælg og skære den del af billedet, du vil bruge til din blankocheck. Med den blankocheck billedet stadig åben, indsætte dit billede. Hvis billedet er for lille eller stor, og derefter gå tilbage og justere størrelsen, og gentag processen.

6 Gem ændringerne i blankocheck fil. Udskriv din blankocheck billede i farver på et ark papir. Når trykt, skåret ud din blankocheck billedet.

TIPS

  • En blankocheck, med billedet af en elsket en på, kan være en sjov, personlig gave.
  • Et lille billede kan se passende, men hvis det er for lille til din check, så udvider det kan resultere i en forringelse af billedkvaliteten.

relaterede artikler