Sådan kopieres & Indsæt Stuff

November 27

Kopiering store stykker i tekst kan tage lang tid at skrive, og kopiering ikoner, billeder eller filer er umuligt at gøre, medmindre du bruger kopiere og indsætte metoden på alle Windows-operativsystemer. Kopien og indsætte metode gør det muligt at tage den valgte tekst, ikoner, filer eller billeder og indsætte dem i et ledigt sted på din computer eller eksternt drev, alle med et klik på en knap.

Instruktioner

1 Klik og hold venstre museknap nede, og træk markøren hen enhver tekst, du vil kopiere. Teksten vil blive fremhævet. Slip venstre museknap og højreklikke et vilkårligt sted på den fremhævede tekst. Klik på "Copy" på den lille menu, der vises. Hvis du ønsker at kopiere et billede, ikon eller filer, skal du højreklikke på ikonet, billedet eller filer, og klik på "Kopier".

2 Højreklik på en hvilken som helst åbent rum, hvor du ønsker at indsætte teksten, ikon, billede eller filer, såsom en destination på computeren, et USB-flashdrev, en skrivbar disk eller kroppen af ​​en e-mail.

3 Klik på "Indsæt" fra listen af ​​muligheder, der vises. Den valgte tekst, ikon, billede eller filer vises.

TIPS

  • Du kan vælge flere filer til kopiere og indsætte så godt. Venstre-klik på et ikon, fil eller billede. Hold knappen shift og tryk ned, op, højre og venstre piletasterne til at vælge flere filer. Hver fil, du vælger, vil blive fremhævet. Højreklik på et af de markerede filer og klik på "Kopier" fra den lille menu, der vises. Alle filer vises, når du indsætter dem til destination efter eget valg.
  • Du kan også trykke på "Ctrl" og "C" på samme tid på tastaturet for at kopiere den markerede tekst eller filer, og derefter kan du trykke på "Ctrl" og "V" for at indsætte tekst eller filer.

relaterede artikler