Hvad er et Dell Wireless 1350 WLAN MiniPCI Card?

December 7

Hvad er et Dell Wireless 1350 WLAN MiniPCI Card?


Dell Wireless 1350 WLAN MiniPCI kort giver bærbare computere trådløse funktioner. Kortet er meget lille, ved anvendelse af en teknologi kaldet mini-PCI. Kortet blev fremstillet med Dell-systemer i tankerne, men kan bruges på andre laptops så godt.

Trådløs teknologi

Den 1350 understøtter Wireless-G-teknologi, som var den hurtigste tilgængelige på tidspunktet for dets fremstilling. Det er bagudkompatibel med Wireless-B-teknologi så godt. Der er ingen måde at opgradere dette kort til at understøtte Wireless-N teknologi.

Fart

Dell 1350-kortet understøtter overførselshastigheder op til 54 megabit per sekund. Dette er loftet for overførsler bruger Wireless-G-teknologi. Hastigheder på netværk, der bruger Wireless-B-teknologi vil være betydeligt langsommere.

frekvensbånd

Dell 1350 opererer i 2,4 GHz kun bånd. Dette er den mest almindeligt anvendte bånd til trådløse operationer. Mens dette band giver kortet for at få adgang til de fleste Wi-Fi eller hjemmenetværk, at den manglende evne til at gå til 5 GHz-båndet betyder øget chance for interferens fra andre enheder.


relaterede artikler