Sådan Clean Up Computer registreringsfejl

April 9

En computer kan rack op registreringsdatabasen fejl i en fart med downloads, installationer og modifikationer, der gør ændringer i oplysningerne i registreringsdatabasen. Disse fejl er håndgribelige stykker af oplysninger, der kan bremse et system ned ved at optage plads på harddisken. Da registreringsdatabasen fejl er ikke afgørende for en computers ydeevne, kan de blive slettet uden at forårsage skade på systemet. For at holde din computer op til hastighed, slippe af med disse registreringsdatabasen fejl.

Instruktioner

Oprydning Computer registreringsfejl med CCleaner

1 Åbn CCleaner, som du kan downloade gratis. Se "Yderligere ressourcer," nedenfor.

2 Klik på "Cleaner" fanen, som er standard værktøj til CCleaner, så det vil højst sandsynligt blive udvalgt ved åbning af programmet.

3 Kontroller hver boks, som du ønsker at rense i "Windows" og "Programmer" faner.

4 Klik på "Kør Cleaner". Dette vil grundigt rense unødvendige filer på din computer.

5 Klik på "Registry" fanen.

6 Klik på "Scan efter Issues."

7 Når scanningen er færdig, skal du klikke på "Løs udvalgte emner." Dette vil slette registreringsdatabasen fejl fra din computer. Da CCleaner ikke specialiserede i at rense registreringsdatabasen, kan det gå glip af nogle registreringsdatabasen problemer. Kør CCleaner registreringsdatabasen renere to eller tre gange for at fange flere registreringsdatabasen fejl, og derefter gå videre til afsnit 2.

Oprydning registreringsfejl Med Tweak nu! RegCleaner Standard Edition

8 Åbent Tweak nu! RegCleaner Standard Edition, som du kan downloade gratis. Se "Yderligere ressourcer," nedenfor.

9 Klik på scan mode, som du vil bruge. "Custom Mode" tilbyder en scanning med brugerindstillinger, mens "Hurtig scanning Mode" ligner CCleaner register renere, hvilket kan gå glip af nogle registreringsdatabasen fejl. Hvis du vælger "Custom Mode," klik på "Rediger Custom Mode", og vælge de elementer i registreringsdatabasen, du vil scanne.

10 Vælg din "Bruger Tilstand". Uanset om du er en "Begynder" eller en "Expert" vil komme i spil, når scanningen er færdig og er blevet opdaget fejlene.

11 Klik på "Clean nu."

12 Når scanningen er færdig, skal du slette registreringsdatabasen fejl fra listen. Nogle fejl er sikre at slette og nogle er ikke. Hvis du vælger "Begynder", når du har valgt en "User Mode", de sikre fejl vil blive slettet for dig, men hvis du vælger "Expert", du får til at vælge, hvilke fejl der skal slettes. Hvis en fejl vil forårsage skader på systemet, vil programmet ikke tillade dig at slette det, og du bliver nødt til at nedskrive værdien i registreringsdatabasen og slette den manuelt.

TIPS

  • Sikkerhedskopier dit system, før du foretager ændringer i computerens registreringsdatabase.

relaterede artikler