Sådan kopieres harddisk oplysninger til en ny computer

April 5

Sådan kopieres harddisk oplysninger til en ny computer


Overførsel computer kan være en smerte. Hvis din nye computer kom med en ny harddisk, skal du finde ud af en måde at kopiere data på den gamle harddisk til den nye. Der er flere hurtige måder at gøre dette, enten for en fil eller mange. Du kan enten bruge en fysisk overførsel eller sende det over internettet.

Instruktioner

1 Kopier harddisk oplysninger ved at kopiere det over på et USB-flashdrev. For hurtig dataoverførsel som dette, har disse små, billige bærbare drev blevet allestedsnærværende. Du skal blot slutte den til computeren med den gamle harddisk, trække filen over på ikonet (i "Computer") og derefter sætte det ind i den nye computer og vende processen. Hvis du har en af ​​disse enheder, kan dette være den hurtigste måde at gå.

2 Kopier harddisk oplysninger ved at brænde det på en cd. Hvis du har mere information, end der kan være på et flashdrev (eller bare ikke har et flashdrev), brænde det på en cd og derefter kopiere den derfra kan være en mulighed. Overførslen er den samme som flash-drevet, med én forskel - efter du overføre filen på cd-ikonet, skal du klikke på "Brænd disk" for at afslutte det.

3 Kopier harddisk oplysninger ved at sende en mail den til dig selv. Hvis begge computere har adgang til internettet, på denne måde sparer dig nogen fysisk kopiering. Det har den ekstra fordel at lagre dine filer på din e-mail-server, hvis du har brug for at få adgang til det fra andre steder. Du sender filen som en vedhæftet fil (processen varierer efter e-mail-klient) fra den gamle harddisk og hente den på den nye computer.


relaterede artikler