Hvordan kan jeg Bypass Cx7400 Ink Issues?

December 15

Hvis din Epson Cx7400 Printeren viser et rødt lys, når du forsøger at udskrive eller andet problem i relation til blækpatroner forhindrer dig i at udskrive, kan du anvende en fejlfinding metode anbefalet af producenten. Denne metode er meget let at følge, og det tager ingen specielle værktøjer eller viden til at fuldføre. Det hjælper at udskrive hurtigere og mere effektivt.

Instruktioner

1 Løft scanneren sengen for at få adgang til blækpatronerne. Tryk derefter på knappen "Stop" for at placere printeren blækpatronholderen i midten af ​​maskinen. Dette er den samme proces, der anvendes til at erstatte patroner.

2 Løft op på printer patron luftfartsselskab dæksel for at åbne det og afsløre patronerne. Skub på hver patron med fingeren og lyt efter et klik, signalering de er blevet snappet korrekt på plads.

3 Luk dækslet på blækpatronholderens og derefter lukke scanneren. Tryk på "Stop" -knappen én mere tid til at sende en elektrisk ladning til blæk i patronerne.

4 Se efter "On" lys til at ophøre med at blinke og ophold på permanent. Dette betyder blækpatronen er debiteret op.

5 Udskriv dokumentet ved at trykke på "Filer" og "Udskriv" på din computer. Klik på "OK", hvis eventuelle yderligere udskrivning dialogbokse vises og fortsætte med udskrivningen.


relaterede artikler