Sådan Fix Windows 98 Mouse Problemer

June 12

Windows 98 er en ældre version af Microsoft Windows-operativsystemet, at mange mennesker stadig bruger i dag. Windows 98 giver brugerne mange af de systemer, der gør Windows, hvad det er, men mangler alt for store funktioner, som nogle brugere aldrig vil bruge, så brugerne kan få mere hukommelse til at fokusere på de opgaver, de ønsker at færdiggøre. Et almindeligt problem med Windows er, at musen vil til tider bliver inaktive. Der er en række af små ting, der kan forårsage dette, og de kan nemt fastsættes.

Instruktioner

1 Installer musedrivere med driver-cd, der fulgte med musen. Hvis musen ikke har en driver eller installations-cd, prøve at bruge Windows 98 installationsdisken. Når du indsætter disken, vælg menuen "Drivers", og vælg at installere musen driveren. Vent driverne til fuldt ud at installere og derefter nulstille din computer. Hvis musen stadig ikke fungerer, når computeren held har genstartet, skal du fortsætte til trin 2.

2 Tag musen fra computeren. Hvis du ikke bruger en laser mus skru rum i bunden af ​​musen, og tag bolden. Dup en vatpind i sprit og bruge den til at rense indersiden af ​​dette rum. Sørg for, at du grundigt rense pinde langs indersiden af ​​musen, og at der ikke er nogen strenge eller hår filtrede i pinde. Rengør bolden med sprit og lade alt tørre, før du fortsætter. Hvis du har en laser mus, skal du sørge for, at den overflade, du arbejder på, er for skinnende. En laser mus fungerer bedst på mørk-farvet musemåtter eller ru overflader. Placer en musemåtte under musen og teste for at se, om det virker.

3 Sætte bolden tilbage i musen og skru rummet lukket. Sluk for computeren, og sæt musen i. Tænd for computeren og kontrollere, om musen fungerer. Hvis musen stadig ikke fungerer, skal du fortsætte til Trin 4.

4 Undersøg musen for tegn på fysiske skader. Check for revner og buler og inspicere tråd for nedskæringer eller shorts. Hvis musen ikke virker efter ovenstående trin der er mest sandsynligt et problem med hardwaren; prøve at bruge en anden mus, eller kontakt producenten for at få hjælp.

TIPS

  • De fleste USB mus har driverne gemt på USB-delen af ​​enheden og vil automatisk installere, når enheden er tilsluttet. Hvis du er usikker på, om driverne er på enheden, konsultere brugsanvisningen, der fulgte med enheden.

relaterede artikler