Sådan ændres Wikispaces Color

May 25

Wikispaces er et content management og samarbejde tjeneste, der anvendes af en række store virksomheder og uddannelsesinstitutioner intranet. Wiki sider hostet på tjenesten er temmelig grundlæggende i både design og funktion, men de tilbyder nemme at bruge redigeringsværktøjer, der giver brugerne mulighed for at ændre sidens indhold gennem brug af simple dialogbokse. Du kan ændre tekstens farve på enhver Wikispaces side du har tilladelse til at redigere i løbet af få sekunder ved hjælp af systemets side redigering funktion.

Instruktioner

1 Log ind med dit brugernavn og din adgangskode, og vælg derefter den Wikispaces side, du vil redigere. Klik på Wikispaces Link til åbne siden i read-only mode.

2 Klik på knappen "Rediger", som ligger i det øverste højre hjørne af siden, for at få adgang til siden redigeringsværktøjer.

3 Fremhæv den tekst, du vil ændre, ved at klikke og trække markøren over den. Klik på Tekst attributter knappen i redigeringen værktøjslinjen øverst på siden. Den tekst attributter vises knappen som en øvre tilfælde "T" med et lille billede af en malers palet oven på det.

4 Klik i Tekstfarve vindue på Farve og stil dialogboksen. Indtast de seks tegn hexadecimal kode for den farve, du vil bruge. Hvis du ikke kender den sekskantede kode for farve, skal du vælge farve fra farvehjulet i højre side af dialogboksen. Hvis du klikker farve på hjulet udfylder automatisk Tekstfarve vindue med den korrekte hex kode.

5 Gentag trin 4 i Background Color vindue i dialogen, hvis du ønsker at skifte side farve bag den tekst, du har valgt. Bemærk, at dette vil ændre baggrunden bag kun den tekst, du har valgt i øjeblikket; det ændrer ikke baggrunden for hele siden.

6 Klik på knappen Anvend Styles nederst i dialogboksen vinduet for at lukke det. Dine farveskift anvendes automatisk på den tekst, du har valgt på siden.

7 Klik på knappen "Gem" på redigering værktøjslinjen at offentliggøre ændringer i din Wikispaces.


relaterede artikler