Sådan installeres en Kopimaskine på et netværk

July 11

Installation af en kopimaskine printer til dit netværk kan normalt gøres på flere måder. Hvis din fotokopimaskine understøtter trådløst netværk eller har en Ethernet-port, alt hvad du skal gøre, er at tilslutte det til din router. Men hvis det ikke understøtter trådløst netværk eller Ethernet, skal du fysisk installere det til netværket. Denne proces, men en smule mere involveret, opnås ved at følge blot et par ekstra trin.

Instruktioner

1 Slut fotokopimaskine til en computer i dit netværk, helst den computer, der er på de fleste ofte, med det medfølgende USB-kabel, og derefter indsætte printersoftwaren / drivere disk.

2 Følg anvisningerne på skærmen for at installere printeren til computeren, og fjern derefter software / drivere disk. Printeren er nu sat op til brug med netværket.

3 Gå til "Start" menuen, klik på "Kontrolpanel", vælg "Netværk og Internet", vælg "Netværks- og delingscenter" og derefter klikke på linket "Skift Avanceret deling indstillinger" til venstre.

4 Vælg "Tænd Fil- og udskriftsdeling" valgmulighed, og klik på knappen "Gem ændringer". Bekræft drift, hvis du bliver bedt om, og luk derefter dialogboksen og vende tilbage til menuen "Start".

5 Klik på "Enheder og printere" højreklik på din printer, skal du vælge "Printeregenskaber" åbne "Deling" fanen, og vælg derefter "Del denne printer" valgmulighed. Printeren er nu sat op til netværksdeling.

6 Få på hver computer i det netværk, du ønsker at have adgang til kopimaskine printer og gå til "Enheder og printere". Fra denne dialogboks, klik på "Tilføj en printer", vælge "Tilføj netværksprinter, trådløs eller Bluetooth-printer." Vælg fotokopimaskine, klik på knappen "Næste", og følg derefter anvisningerne.


relaterede artikler