Sådan Link SQL forespørgsler med Visual Basic

November 14

Sådan Link SQL forespørgsler med Visual Basic


Sammenkædning en SQL-forespørgsel med Visual Basic kræver at skabe og derefter kommanderende SQL-forespørgslen til at køre inden for Visual Basic program du bygger. Både Visual Basic Express developer miljø og Visual Studio.NET programmering pakke vil tillade dig at oprette og link SQL-forespørgsler i dine projekter. Visual Basic Express udvikler miljø har en begrænset SQL forespørgsel program, og Visual Studio.NET pakke indeholder en fuld SQL miljø. Visual Basic Express er en gratis download fra Microsoft. For enhver SQL program til at fungere korrekt, skal du allerede har en fungerende database enten i Excel, Access, Oracle eller SQL klar til at knytte til projektet.

Instruktioner

1 Åbn din udvikler miljø, derefter åbne det projekt, du arbejder på. Hvis du ikke har et projekt endnu, oprette en ved at klikke på "Opret" ved siden af ​​"Projekt". Et nyt vindue åbnes. SQL forespørgsel vil arbejde i en hvilken som helst af ansøgningen typer, men den nemmeste måde er at vælge "Windows Form Application". Skriv navnet på din fil i "Name" feltet og tryk på "OK".

2 Naviger til den øverste menubjælke og klik på "Data". Vælg "Tilføj ny datakilde." Følg instruktionerne på skærmen for at tilføje databasen til dit projekt. Boksen vil lukke, når du er færdig.

3 Klik på "Data" igen i top menuvalg. Vælg "Tilføj Query", og en ny boks vil åbne og vise dig de felter, du har oprettet i din database. Klik på "Query Builder" nederst. Forespørgslen bygherre åbnes.

4 Flyt grænserne for forespørgslen-bygningen vindue, så du fuldt ud kan se alle aspekter til rådighed for dig. Den øverste del viser dine database felter. Derefter fjerne markeringen eventuelle felter, du ikke ønsker SQL forespørgsel for at sortere. For eksempel, hvis du har brug for at finde alle biler lavet i årene mellem 1976 og 1985, så derefter fjerne markeringen felter som "Motorcykler", "Lastbiler" eller "Efternavn", fordi disse områder ikke er relevante for søgningen.

5 Drop ned til næste afsnit for at vælge, hvordan du vil have de felter, du er sortering vise. Klik på "Output", hvis det ikke allerede er markeret. Vælg "Sort Type" og "Sort Order." Ruden nedenfor viser den aktuelle SQL-forespørgsel, som det er skabt.

6 Klik på "Udfør Query" for at teste det. Udfører det er det samme som kommanderende det til at køre, og udføre det virkningsfuldt forbinder SQL-forespørgslen til din Visual Basic projekt. Klik på "OK", når du er færdig.

TIPS

  • Navngiv variablerne i dit program samt felterne i din database med ord, der tydeligt viser, hvad elementet repræsenterer. For eksempel nævne et farve felt "Color", ikke "Felt 2", eller nævne et efternavn feltet "Efternavn" ikke "Felt 3." Dette vil hjælpe dig med at opbygge dine SQL-forespørgsler med mindre forvirring, hvilket giver dig en større chance for, at dit program vil fungere korrekt. Du kan altid slette SQL-forespørgsel fra inden forespørgslen builder vinduet og starte forfra bygning og forbinder en ny SQL-forespørgsel til dit projekt, hvis du finder du har lavet en fejl.

relaterede artikler