Fejlfinding en Dead HP Ze

December 20

Fejlfinding en Dead HP Ze


Hvis din HP Pavilion ze bærbare computer ikke reagerer, når du trykker på afbryderknappen, prøv fejlfinding din bærbare computer, før du kører ud og begynde at købe tilfældige reservedele eller en ny bærbar computer. Fejlfinding din laptop bør også være den første mulighed, før du tager din bærbare computer til en computer værksted, hvor de kunne ende med fastsættelse af bærbare computer ved hjælp af de fejlfindingsprocedurer, du kunne have brugt på egen hånd. Fejlfinding din HP Pavilion ze laptop vil afsløre, at ledningen, batteri eller bundkort skal udskiftes.

Instruktioner

1 Sluk HP Pavilion ze bærbare computer på hovedet med forsiden af ​​den bærbare computer tættest på dig. Skub batteriet-udløseren, placeret i nederste venstre hjørne af den bærbare computer, op med den ene hånd, og træk batteriet, som ligger langs den nederste venstre kant af den bærbare computer, ud af den bærbare computer med den anden hånd.

2 Sluk HP Pavilion ze laptop højre side op, og placer den, så bagsiden af ​​den bærbare computer er tættest på dig, og sæt derefter netledningen til AC-adapteren stikket på det yderste venstre kant af bagsiden af ​​den bærbare computer.

3 Drej den bærbare computer 180 grader, og åbn skærmen. Tryk på afbryderknappen oven på "Escape" -tasten bag langt venstre side af ryggen række af taster. Hvis den bærbare computer beføjelser op, skal du udskifte batteriet. Hvis den bærbare computer ikke tænde, gå til trin 4.

4 Skub batteriet tilbage i batteribåsen, til det klikker og låses på plads. Sæt netledningen i AC-adapteren på den bærbare computer, så lad den bærbare computer sidde og forsøge at oplade i fire timer. Tag ikke eller forsøge at starte den bærbare computer i løbet af denne tid. Forlader den bærbare computer alene i tre timer vil give det en chance for at oplade langsomt og for batteriet at oplade langsomt og fuldt.

5 Tag netledningen fra AC-adapteren, og åbn skærmen. Tryk på afbryderknappen. Hvis den bærbare computer starter, skal udskiftes ledningen. Hvis den bærbare computer ikke starter, skal du indsætte et andet batteri, og gentag trin 4 for at se, om den bærbare computer vil magten op ved hjælp af en anden batteri. Hvis efter at have prøvet et ekstra batteri, den bærbare computer er stadig ikke tændes, skal udskiftes bundkortet. Se i brugervejledningen, der fulgte med din model af HP Pavilion ze laptop at udskifte bundkortet, eller tage den bærbare computer til en computer værksted for at få dem med at installere det nye bundkort.


relaterede artikler