Hvordan jeg Design en rapport, der giver mig data fra flere forskellige Microsoft Access Forespørgsler?

March 14

Hvordan jeg Design en rapport, der giver mig data fra flere forskellige Microsoft Access Forespørgsler?


Design en rapport, der giver dig data fra flere forskellige Access forespørgsler ved indlejring sub-rapporter for hver forespørgsel inden for en hovedrapport. Microsoft Access giver flere kontroller, som bruges til at tilføje billeder, etiketter, knapper, linjer, afkrydsningsfelter, alternativknapper, sub-formularer eller delrapporter og diagrammer til rapporter. underformularer / delrapporter kontrol Guiden, som lancerer fra Design bånd i Access, vil lede dig gennem processen med at skabe delrapporter fra enhver forespørgsel eller bord til brug i din hovedrapport.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Access. Klik på knappen "kontoret". Vælg "Åbn" fra menuen.

2 Fremhæv database fil, du vil åbne. Klik på knappen "Åbn".

3 Klik på "Opret". Vælg "Blank rapport" fra "Rapporter" gruppe.

4 Højreklik på rapporten. Vælg "Design View" fra menuen.

5 Klik på "underformularen / Delrapport" kontrol i "Controls" gruppe af "Design" fanen. Klik med højre museknap på det område af rapporten for at tilføje delrapporten.

6 Vælg den radiale knappen ved siden af ​​"Brug eksisterende tabeller og forespørgsler." Klik på "Næste".

7 Vælg forespørgslen skal bruges til sub-rapport fra rullelisten under "Borde / Forespørgsler" i "delrapport Wizard" vinduet.

8 Fremhæv de områder der skal medtages i delrapporten i "Tilgængelige felter" rude. Klik på knappen ">" for at føje dem til "Select Fields" rude. Gentag dette trin, indtil alle de ønskede felter er i "Valgte felter" rude.

9 Klik på knappen "Næste". Skriv en titel til delrapporten under "Hvilken titel vil du have for din underformular eller delrapport." Klik på "Udfør".

10 Gentag trin 5 til 9, indtil du har tilføjet delrapporter for alle de forespørgsler, som du ønsker i din hovedrapport. Klik på "Diskette" ikonet ved siden af ​​"Office" -knappen for at gemme rapporten.

11 Skriv et navn til rapporten under "Rapport Name" i "Gem som" vindue. Klik på "OK".


relaterede artikler