Hvordan kan jeg udgive min Front Page hjemmeside?

September 3

Microsoft FrontPage er en HTML-editor, der tillader dig at oprette hjemmesider. Det giver dig mulighed for at tilføje flere sider til at gøre dit website mere dynamisk og brugervenlig. Det leveres også med interaktive knapper til at skabe web-grafik. Du bliver nødt til at købe et domænenavn fra en tredjepart selskab at offentliggøre enhver hjemmeside oprettet i FrontPage.

Instruktioner

1 Køb et domænenavn. Der er flere hjemmesider, der tilbyder årelange tilbud. GoDaddy, Registerfly, Powerpipe og Sedo er nogle af de populære navne i domænet markedsplads. Foretag et valg baseret på dit budget og præferencer. Du skal registrere med en af ​​disse websteder til at købe et domænenavn. Vælg et domænenavn og købe det hvis dens rådighed. Notér webadressen på dit domænenavn.

2 Start Microsoft FrontPage. Hit på knappen Start og vælg "Alle programmer". Rul op for at finde mappen til Microsoft Office. Klik på mappen for at finde genvejen til FrontPage. Klik på genvejen.

3 Åbn din web projekt, som du tidligere har gemt og ønsker at offentliggøre. Dobbelt-tjek dens indhold og sørge for at alt er i den rigtige rækkefølge.

4 Klik på "Filer" og vælg "Udgiv websted ..."

5 Indtast webadressen på dit domænenavn, du har købt i trin 1 inde i boksen med titlen "Enter udgive destination." Hit OK.

6 Hit på knappen "Indstillinger". Du vil finde dette i nederste venstre hjørne af "Publish Web" boksen.

7 Vælg "Udgiv alle sider ...", hvis du udgiver dit websted for første gang. Vælg "Publish ændrede sider kun" hvis du har foretaget visse ændringer på en eksisterende hjemmeside tidligere offentliggjort på FrontPage. Hit på knappen "Publish" nederst i dialogboksen.

8 Giv det et par minutter. Indtast URL (købt i trin 1) i din webbrowser for at sikre din FrontPage Web projekt op på nettet i sin rigtige form.


relaterede artikler