Sådan tilføjes en server til en SharePoint Farm

March 18

Windows SharePoint Services giver brugerne Web portal funktioner på Windows-servere. WSS øger websider på en brugers hjemmeside med yderligere funktioner, såsom dashboards, dokument arbejde rum, advarsler, kalendere, kontaktpersoner lister, diskussionsforummer og "Wikis." En af WSS komponenter er en hjemmeside for at forvalte en webfarm, der består af en eller flere servere, som vært brugere hjemmesider. Ved at tilføje en SharePoint-server til en SharePoint-farm, dele indholdet af dine SharePoint databaser med andre brugere.

Instruktioner

1 Klik på "Start", vælg "Alle programmer" og derefter klikke på "Microsoft SharePoint 2010 Produkter Configuration Wizard."

2 Klik på "Næste" på "Velkommen til SharePoint Products" side.

3 Klik på "Opret forbindelse til et eksisterende Server Farm" på "Opret forbindelse til en serverfarm" siden og derefter klikke på "Næste".

4 Skriv navnet på den forekomst af SQL Server i feltet "Database server" på siden "Angiv Configuration Database" indstillinger og derefter klikke på "Hent Database Navne."

5 Vælg navnet på den database konfiguration i "Database Name" listen, og klik derefter på "Næste".

6 Skriv navnet på gården løsen i feltet "Adgangskode" og derefter klikke på "Næste".

7 Klik på "Næste" på "Afslutning guiden Konfiguration af SharePoint Products" side.

8 Klik på navnet på den nye server på "Servere i Farm" side.

9 Start de tjenester, du ønsker at køre på den nye server ved hjælp af listen over tilgængelige tjenester på "Tjenester på server" side.


relaterede artikler