Hvad er forskellen mellem ISO og IMG filer?

June 30

Hvad er forskellen mellem ISO og IMG filer?


Når det kommer til at downloade kopier af software fra internettet, er det almindelig praksis for software, der skal distribueres i en arkiveret formular. Dette ikke kun betyder, at hver del af softwaren er downloadet, og der er derfor ingen grund til at gå på jagt efter manglende filer, men det sikrer også, at filerne ikke er blevet pillet ved medmindre der anvendes en særlig arkiv-redigeringssoftware. Dog kan de forskellige filformater være forvirrende, så det er vigtigt at kende forskellen mellem ISO og IMG filer, hvis de skal håndteres korrekt, når downloadet.

Fakta

ISO og IMG er begge arkivers formater. Hver fil indeholder en kopi af indholdet af den oprindelige disk arkivet blev foretaget fra, samt oplysninger om filstrukturen på disken. De er designet til at gøre arkivering disken lettere og gøre at skabe en nøjagtig kopi kopi lettere. Men mens der kun er en version af ISO-format, IMG kommer i to versioner: komprimeret og ukomprimeret.

ISO File Format

ISO-filformatet er en international standard filformat beregnet til at indeholde et diskbillede, herunder dens filsystem, i en enkelt fil. ISO-formatet blev oprettet som et middel til arkivering diske og som sådan er blevet en standard metode til at distribuere software, såsom Linux installations-cd'er, for brugerne at downloade og brænde deres egne cd'er. ISO bruges til at skabe cd-og dvd-billeder.

IMG File Format

Den IMG filformat er designet til at skabe en sikkerhedskopi af en diskette i en enkelt fil. Det virker ved at skabe en bitmap af hver sektor af den disk, der er skrevet til. Da disse sektorer er 512 bytes i størrelse, er IMG filer altid dimensioneret i multipla af 512 byte. Siden lukningen af ​​disketter har IMG format blevet brugt til oprettelse af harddisk billedfiler.

Overvejelser

Der er ingen forskel i strukturen af ​​ISO og IMG formater, hvis IMG filen er ukomprimeret. Det er muligt for en IMG format fil, der skal omdøbes med extension ISO-filen og åbnede derefter i software, der kun genkender ISO-filformatet. Dette er en effektiv måde at få adgang disc oplysninger i programmer, der ikke håndterer IMG format.


relaterede artikler