Sådan fjernes en Basement vinduesramme

April 21

Basement vinduesrammer er lavet af træ eller vinyl. Da disse vinduer sidde lavt til jorden, er de mere modtagelige for vandskader på grund af enhver puddling der måtte opstå foran vinduet, især de trærammer. Det første skridt i vinduet udskiftning er at fjerne det aktuelle vindue. Da disse vinduer tendens til at være mindre, betyder dette projekt ikke tendens til at være vanskelig. Dog skal man passe, når du fjerner vinduesrammen, så glasset ikke springer.

Instruktioner

1 Træk kælderen vindue åbent så vidt muligt. Find de to tapper på rammens sider. Disse faner låses på hængslet for at holde rammen på plads. Løft op på rammen for at flytte fanerne op til hængslet er nøglehullet åbning. Træk tapperne ud af hængslerne og sæt rammen til side.

2 Gå udenfor og skære gennem caulk omkring vinduesrammen ved hjælp af en kniv. Skær gennem vinduet ramme med en frem- og tilbagegående sav. Centrer snittet i rammens nederste bord.

3 Tag fat i vinduesrammen nederste bord med to hænder, og træk det mod dig. Det skal løsrive sig fra det omgivende murværk nær snittet foretages i trin 2. Træk de resterende vindue frame boards ud af åbningen.


relaterede artikler