Sådan Hent et Yahoo Password

September 20

Der er flere grunde du måske brug for at hente din Yahoo adgangskode. Hvis du ikke få adgang til din konto ofte, kan tid nok bortfalde, at du simpelthen glemmer din adgangskode. Uanset årsagen, er det ikke et problem med Yahoo. Yahoo har fokus på at forhindre permanent tab af din adgangskode ved at bygge i beskyttelse fra begyndelsen, når du først vælge din adgangskode.

Instruktioner

Undgå Password Tab Under Email Registrering

1 Start i begyndelsen for at forhindre adgangskode tab. Besøg Yahoo hjemmeside og klikke på det link der hedder "Tilmeld" (se Resources nedenfor).

2 Indtast dit navn og andre nødvendige oplysninger i felterne. Opret en bruger-id, der vil identificere dig til andre brugere.

3 Indtast en adgangskode, der er mindst 6 tegn. Vælg din adgangskode omhyggeligt og optage det et sikkert sted.

4 Vælg et sikkerhedsspørgsmål, som du nemt kan huske svaret, endda år senere. Dette er det vigtigste skridt, hvis du håber at kunne gendanne din adgangskode på et senere tidspunkt.

5 Indtast din fødselsdato, postnummer og alle andre nødvendige oplysninger.

6 Klik på 'Jeg accepterer' efter at have set licensaftalen.

Genoprette Din Mistet kodeord

7 Klik på 'Glemt dit id eller adgangskode "på kontoen sign-in området af Yahoo hjemmesiden. Formodning du kender dit brugernavn, skal du indtaste dit brugernavn i feltet.

8 Hent din Yahoo adgangskode ved hjælp af et kreditkort nummer tidligere anvendt med Yahoo. Du vil blive bedt om at indtaste at kreditkort oplysninger til at gendanne din adgangskode. Hvis du ikke har brugt et kreditkort med Yahoo, skal du vælge den relevante boks og fortsætte.

9 Indtast din fødselsdato, postnummer og andre identificerende oplysninger, der vil matche det, du har indtastet på det tidspunkt du har tilmeldt dig din Yahoo-konto. Du får to muligheder. Du kan få en ny adgangskode ved at bruge dit bruger-id, eller du kan indtaste en alternativ e-mailadresse, og hvis alle dine oplysninger matcher, vil Yahoo sende dig dit log-in oplysninger til denne adresse.

10 Få dybdegående hjælp ved at besøge Yahoos Hjælp side (se Resources nedenfor).

TIPS

  • Husk, når du arbejder på at hente dit kodeord, at det ikke bør være en nem proces. Hvis det var let at få din adgangskode, kan man gøre det.
  • Pas på selskaber reklame password opsving programmer online. Sådanne programmer kan være ulovligt at bruge, da de ofte er ansat til at hacke sig ind intetanende brugeres konti. De også kan lokke dig ud af penge, hvis de opkræver for downloads. Med Yahoo, bør du aldrig brug for at ansætte en tredjepart program til at hente din egen adgangskode.

relaterede artikler