Sådan bruges Konkurrencer at tiltrække trafik til dit websted

August 14

Sådan bruges Konkurrencer at tiltrække trafik til dit websted


Så du har designet og bygget din hjemmeside, fik det op at køre, og nu du læne dig tilbage og vente på, at trafikken til at rulle i ... og vent ... og vente. Kom besøgende på dit websted i høje tal er meget sandsynligt den sværeste opgave at drive en succesfuld hjemmeside. At få ordet ud og give folk en grund til at komme til dine sige tager nogle kreative tanke og indsats. En måde at tiltrække denne trafik er gennem konkurrencer. Udført rigtigt, vil det ikke engang koste dig en formue.

Instruktioner

1 Brainstorm for attraktive, værdifulde præmier, som du kan bruge som incitament til at besøge dit websted og deltage i konkurrencen. Sørg for, at præmierne er virkelig ønskeligt, at den særlige type web-surfer, som du ønsker at tiltrække til dit websted. Designer sko kan ikke generere stor interesse for en livsforsikring hjemmeside, men de vil vække opsigt på en kvinders online magasin site! Denne type præmie vil give din målgruppe et incitament til at klikke sig frem til dig, drive trafik til dit websted.

2 Få din præmie. Du behøver ikke nødvendigvis at betale for dine gevinster - der er mange virksomheder, der er villige til at donere en præmie til gengæld for omtale. Du kan tilbyde at indslag den firmas navn i konkurrence omtale, eller tilbyde at dele de e-mails, som du samle med virksomheden.

3 Bestem de type konkurrence du gerne vil køre. Dette er kun begrænset af din fantasi og din målgruppe. Her er nogle eksempler: online quizzer - Quizzer omfatter i spørgsmål er relevante for din målgruppe. Deltagere kan nemt finde svar på de quizspørgsmål fra den overflod af gratis information online; slogans eller tie-breakers - deltagere ind slogans til din hjemmeside eller produkt, eller fuldføre en tie-breaker såsom: "Jeg vil gerne vinde en bærbar computer, fordi ..." Det mest originale slogan eller tie-breaker vinder; lodtrækninger - disse er de mest populære af de online-konkurrencer, og er ret enkle at sætte op. For eksempel kan du bare have deltagerne indtaste deres e-mail-adresse for at deltage i konkurrencen. Der er en række forskellige præmie draw konkurrencer, herunder e-mail-entry lodtrækninger - disse er den enkleste at oprette og den enkleste at deltage i Deltagerne blot indtaste deres e-mail adresse for at komme ind og vinderne trækkes tilfældigt;. nyhedsbrev abonnement - du kan basere din konkurrence på at abonnere på en din hjemmeside nyhedsbrev (hvis du har en). Deltagerne tilmelder sig, og automatisk indgået en månedlig lodtrækning. Den ekstra fordel af denne form for konkurrence er, at du har tilladelse til e-mail deltagerne dit nyhedsbrev, som ideelt set vil have links tilbage til dit websted.

4 Partner op. At finde den ideelle pris og tilbyde det på din hjemmeside løser ikke det oprindelige problem. Mens du kan få nogle omtale kilometer ud af konkurrencen, kan du stadig ende op med en konkurrence uden deltagere. Partner op med en etableret hjemmeside, der har en færdig database af brugere, der udgør din målgruppe. Den nemmeste, billigste måde at gøre dette på er gennem konkurrence sites (se Resources nedenfor for nogle konkurrencemæssige websteder). Du kan indsende din konkurrence gratis på mange af disse hjemmesider. Nogle tv-stationer listen også konkurrencer på deres hjemmesider.

TIPS

  • Hvis du tilbyder en præmie doneret af en anden virksomhed, få omtale af din konkurrence på deres hjemmeside for at få yderligere trafik fra deres brugere.
  • Opsæt en "tip en ven" system. De kunne tilbyde flere chancer for at vinde for flere venner tilmeldt til yderligere snebold interesse i dit websted.

relaterede artikler