Brugervejledning til Netgear MR814

November 5

Den Netgear MR814 er en sølvfarvet DSL / kabel trådløs router fra computer networking producent Netgear. Den MR814 betegnelse bruges til den oprindelige version af enheden; Det er undertiden benævnt MR814v1 som skilder sig ud fra MR814v2 med den ikke-aftagelig antenne, og de mindre, hvid-farvet MR814v3. Inkluderet i kassen er en installation guide til opsætning og brug af routeren.

Emballage og Formål

Den Netgear MR814 er designet til sikker adgang til internettet mellem edb-systemer. Routeren leveres med en MR814 trådløs router GearBox CD til installation af enheden på en personlig computer. Pakket i en muffe, cd'en indeholder den førnævnte installation guide, støtte kortoplysninger og garanti / registreringskort. Også inkluderet er en lodret stativ til fysisk støtte, en kategori 5 Ethernet-kabel til at forbinde pc'en med routeren, og en adapter til elektrisk strøm.

Opsætning

For at opsætte Netgear MR814 router, sætte den ene ende af CAT5-kablet til RJ-45, eller Ethernet, port på pc'en, og sæt den anden ende i en af ​​de fire nummererede Ethernet-porte på routeren. Tilstedeværelsen af ​​fire porte betyder, at op til fire computere kan tilsluttes til routeren. En cross-over kabel løber fra routerens output til modemmet input. En anden cross-over kabel forbinder modemmet til en telefon stik.

Verifikation og kompatibilitet

Strømforsyning af Netgear MR814 lyser Test Indikator i ca. 10 sekunder. Også den Power, Internet og trådløse lys skal være tændt Hvis du vil bruge MR814 som trådløs router, skal du fjerne Ethernet-kabel, der forbinder pc og router. Den MR814 er designet til at arbejde med følgende Microsoft Windows-operativsystemer: Windows 98, Windows Millennial Edition, eller Me, Windows 2000 og Windows XP. Du kan også bruge routeren med Mac-computere, der kører Mac OS 8.6 eller 9.x, og Linux eller Unix OS.

Fejlfinding

I nogle tilfælde, Netgear MR814 test lys - som bør blive på kun 10 sekunder - måske ikke slukke, i hvilket tilfælde bør du tage stikket og sæt adapteren tilbage Kontroller forbindelsen mellem routeren og modemmet, hvis internettet. lys eller lys for nogen af ​​de nummererede Ethernet-porte ikke kommer på. Hvis ingen lys overhovedet belyse på routeren, skal du sørge for, at strømforsyningen er tilsluttet.