De fordele, ulemper og begrænsninger e-handel

October 12

De fordele, ulemper og begrænsninger e-handel


Forrester Research, en teknologi og markedsundersøgelser selskab, rapporteret i 2010 en femårig prognose, der forudsagde, at USA elektronisk handel, e-handel, salg vil nå op på næsten 250 mia $ i 2014 - en stigning fra omkring $ 155 milliarder i 2009. Men trods umiddelbar fordel for praktiske shopping oplevelser for forbrugerne og betydeligt vækstpotentiale for virksomheder, online markedsplads udgør også bekymring for kunder og virksomheder.

Fordele for virksomheder

Markedsføringen Avenues, at e-handel tilbud gør det lettere for virksomheder at opnå synlighed og tilgængelighed til at nå forbrugerne på nationalt eller globalt plan, hvis det ønskes, uanset fysisk placering, tid eller distance. E-handel sparer også på overliggende ved at skåne virksomheder omfattende vedligeholdelse af fysiske lokaliteter. Inventory kan arrangeres og spores let, og processer som dokumentbehandling, katalog distribution og registrering bliver mere automatiserede besparende ejere i tid og lønomkostninger.

E-handel værktøjer også bedre at informere virksomhederne om kundernes interesser og præferencer. Analysere websider set umiddelbart før og efter en kunde set en given virksomhed 'hjemmeside eller produkt hjælper virksomheder bedre forme den ideelle shopping oplevelse, samt personliggøre individuelle advarsler og anbefalinger.

Ulemper for virksomheder

Som geografiske begrænsninger mindskes, konkurrence med andre virksomheder stiger. For at forblive relevant, konkurrencedygtig og effektiv, skal virksomhederne hele tiden tilpasse sig de hurtigt skiftende e-handel teknologi, praksis og tendenser. Med e-handel kommer også den ekstra nødvendighed af at beskytte online sikkerhed af en virksomhed, såvel som sine kunder.

Begrænsninger For virksomheder

Online virksomheder skal sikre, at deres hjemmesider kan rumme alle deres indhold, lager og kunder. Undervurdere båndbredde behov kan føre til at have en hjemmeside midlertidigt suspenderet og utilgængelig for erhvervslivet. Derudover vil virksomhederne fortsat brug for mursten og mørtel butikker for at tilfredsstille den resterende forbrugernes ønske om de traditionelle materielle og omgængelig shopping oplevelser, der gik forud e-handel.

Fordele for forbrugerne

E-handel eliminerer behovet for forbrugerne at spilde gas, tid og energi besøger butikker til fælles indkøb som elektronik, påklædning, billetter event og endda dagligvarer - alt uden at bekymre dig om afstanden eller lukketid. Kunderne kan også gennemse og sammenligne flere muligheder hurtigere og lettere end i person. Deal og forbrugernes sporing sites som RetailMeNot, danmarks bedste prisguide og Pricewatch gør prissammenligninger, salg alarmer, kuponer og rabat koder mere let tilgængelige for at maksimere besparelser.

Ulemper for forbrugere

Indtastning kreditkort og andre identificerende oplysninger til at fuldføre online transaktioner øger sårbarheden over for computer hackere, identitetstyveri og business 'misbrug af personlige oplysninger. Fordi det er så let for kun om nogen til at lancere en hjemmeside og udgør som en forretning, kan troværdighed være svært at skelne, at gøre forbrugerne mere modtagelige for svindel og bedrageri.

Derudover vente tid og forsendelsesomkostninger kan off sæt bekvemmeligheden ved at købe fra hjemmet. Retur eller udvekslinger kan også være besværligt, når online-virksomheder har ingen lokale virksomheder for forbrugerne at besøge.

Begrænsninger for forbrugerne

Da online shopping er mindre håndgribelige, forbrugerne ikke er i stand til at kontrollere produktets kvalitet eller ægthed, før du færdiggør køb. E-handel fjerner også det sociale element i shopping med venner og familie, eller i det mindste væsentligt ændrer det med online-indsats for at efterligne denne erfaring gennem sociale netværk og shopping blogs.


relaterede artikler