Sådan copy & paste i Excel 2007 Uden Margener

August 11

Efter omhyggeligt at indtaste en lang streng af kode, makroer eller data i en celle eller flere celler i Microsoft Excel 2007, genbruge disse oplysninger er bare et spørgsmål om nogle få klik. I stedet for genindtastning alt eller regenerere et diagram, bare kopiere og indsætte at duplikere data. Excel bruger ikke marginer i sine celler, så du ikke behøver at bekymre sig om afstand problemer eller tilpasse din nye indsatte materiale. De store beslutninger i kopiere og indsætte i Excel 2007 er simpelthen, hvad til at kopiere og hvor man kan indsætte den.

Instruktioner

1 Åbn Excel 2007. Klik på fanen "Filer". Klik på "Åbn". Gå til den regneark med oplysninger til at kopiere og indsætte, og dobbeltklik på filnavnet. Regnearket åbnes i Excel.

2 Rul til den første celle til at kopiere. Højreklik på cellen. Vælg "Kopier". Rul til en anden celle i regnearket. Højreklik på cellen. Vælg "Indsæt".

3 Fremhæv et afsnit af celler til at kopiere, såsom cellerne A1 til A4. Højreklik på markere og vælge "Kopier". En punkteret blinkende linje omgiver de kopierede celler. Klik på en anden celle i regnearket - du behøver ikke at fremhæve det nøjagtig samme antal celler som det, der blev kopieret. Tryk på "Ctrl" og "V" nøgler sammen på tastaturet for at indsætte de kopierede celler.

4 Klik på en grafisk eller diagram på regnearket. Tryk på "Ctrl" og "C" tasterne for at kopiere det. Rul til et andet sted i regnearket eller åbne et nyt regneark ved at klikke på fanebladet "Filer" og vælge "Ny" og derefter trykke på "Ctrl" og "V" tasterne for at indsætte i billedet.


relaterede artikler