Hvordan man laver en CV på Microsoft Office Word 2007

March 23

Hvordan man laver en CV på Microsoft Office Word 2007


Lav et CV på Microsoft Office Word 2007 med tilgængelige skabeloner til en række grundlæggende, job-specifikke og situationsspecifikke genoptages. De genoptage skabeloner er fuldt tilpasselig, så du nemt kan oprette et CV eller curriculum vitae (CV) med et professionelt udseende.

Instruktioner

1 Åbn et nyt dokument. Fra Microsoft Office Word 2007, skal du klikke på "Office-knappen" i øverste venstre hjørne af skærmen og vælg "Ny".

2 Fra menuen "Skabeloner", på venstre side, klik på "CV'er og CV."

3 Gennemse tilgængelige skabeloner. Klik på "Grundlæggende genoptages", "Job specifikke genoptages," eller "Situation specifikke genoptages." Gennemse miniaturebillederne og klik på dem for at se yderligere detaljer og et større billede i ruden til højre vindue.

4 Download CV skabelon. Når du har foretaget dit valg. Klik på miniaturebillede af cv til at vælge det og klikke på "Download" nederst til højre.

5 Rediger CV skabelon. Udskift skabelonens plads-indehaveren tekst med dine egne ord ved at fremhæve hver blok af tekst og skrive i dine oplysninger. Når du er færdig, kan du gemme, udskrive, e-mail eller uploade dit dokument til en jobsøgning hjemmeside.


relaterede artikler