Microsoft Word 2000 Vil ikke copy & paste

September 7

Microsoft Word 2000 Vil ikke copy & paste


Kopiering og indsættelse er nyttige kommandoer, der hjælper dig med at undgå den busywork af transskribere et dokument til et andet. Kommandoen giver dig også mulighed for at indsætte billeder og andre oplysninger i dine dokumenter med et par enkle klik, skåne dig for besværet med at gemme dokumenter på computeren. I Microsoft Word 1997-2000, kan brugerne opleve problemer indsætter oplysninger til deres Desktop mapper eller indsætte billeder og andre ikke-tekstelementer i et Word-dokument. Selv om disse problemer er frustrerende, i de fleste tilfælde kan let ordnes.

Instruktioner

Indsættelse til skrivebordet Folder

1 Kopiere oplysninger fra Word-dokumentet, som normalt.

2 Indsæt i en anden mappe foruden Desktop, såsom computer.

3 Kopier og indsæt til skrivebordet Folder fra denne mappe.

Indsættelse af billeder og Ikke-Tekstobjekter

4 Kopier og indsæt elementet som normalt. Din indsatte post kan være usynlig i dokumentet, fordi det er en del af tegningen lag, ikke teksten lag.

5 Sørg for, at tegninger er aktiveret. For at gøre dette, gå til "Funktioner" klik "Options", klik på "Vis" fanen, skal du kontrollere "Tegninger" afkrydsningsfelt, og klik på "OK".

6 Ændre visningen af ​​dit Word-dokument til "Print Layout" eller "Web Layout" for at vise tegningen lag. Du bør være i stand til at se dine indsatte objekter.


relaterede artikler