Sådan åbnes .WPS filer i Word 2007

January 14

Sådan åbnes .WPS filer i Word 2007


Microsoft Works er en produktivitet softwarepakke produceret af Microsoft, der ligner deres populære Office-pakke, men det er billigere og har færre avancerede funktioner. Microsoft Works indeholder et tekstbehandlingsprogram, der er i stand til at åbne normale Word-dokumenter, men de indfødte gemme fil format til værker tekstbehandlingsprogram er .WPS. WPS filer er kompatible med Microsoft Word 2007, men du skal instruere computeren til at lede efter .WPS filer, når du forsøger at åbne en med Word.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Word 2007.

2 Klik på ikonet vinduer i øverste venstre hjørne af programmet og derefter klikke på "Åbn".

3 Skift indstilling i rullemenuen til højre for "File Name" feltet fra "Alle Word-dokumenter" til "Works 6,0-9,0 (* .wps)." Du kan også ændre denne indstilling til "Alle filer".

4 Gennemse computerens mapper og find WPS fil, du vil åbne, venstre-klik på det for at markere det og derefter klikke på "Åbn".

TIPS

  • Du kan gemme dokumenter i Word 2007 som .WPS hvis det ønskes. For at gøre dette skal du klikke på Windows-ikonet, "Gem som", "Andre formater," under "Gem som filtype" vælg "Works 6,0-9,0 (* .wps)." og derefter klikke på "Gem".

relaterede artikler