Sådan Put en billede i dit AIM Icon

March 12

Mange mennesker kan lide at skabe deres egne avatarer eller ikoner til brug på instant messaging-programmer og online-fora. Med forbedring af sådanne hjemmesider, tilføje billeder til ikoner og avatarer er blevet meget lettere gennem årene. Mange mennesker har personlige billeder som deres ikoner. Hele processen tager kun et par minutter til at færdiggøre og meget lille indsats fra din side. Når du er færdig, kan du få et billede, du ønsker som din AIM Icon.

Instruktioner

1 Åbn det billede, du ønsker at have som din AIM ikon ved hjælp af enhver software program, der giver dig mulighed for at ændre størrelsen på billedet. En AIM ikon kan ikke være større end 7.168 stk bytes og skal være 48 x 48 pixels.

2 Gem billedet, når størrelsen er passende for en AIM ikon.

3 Log ind på din AIM-konto.

4 Vælg "Rediger" øverst på din AIM venneliste vindue.

5 Vælg "Indstillinger" i drop-down menu, der vises.

6 Klik på "Expressions" fanen fundet på venstre side af feltet, der åbnes.

7 Klik på linket "Gennemse" findes på højre side af feltet "Mine Expressions". Dette link vil være under et billede af din nuværende AIM ikon eller en tom hvid boks, hvis du ikke har en AIM-ikon.

8 Find og vælg det billede, du gemte til din AIM ikon. Vælg "Åbn" fanen til højre for filnavnet.

9 Mange programmer vil give dig mulighed for at ændre størrelsen dit billede ved blot at bruge musen til at klikke på hjørnet af billedet og manuelt kondensere billedet ved at trække i hjørnerne tættere sammen. Du kan have at bruge værktøjslinjen findes i programmet til at ændre størrelsen på billedet. Hvilken metode du bruger, vil blive bestemt af dine foretrukne fotoredigering program.

TIPS

  • Du kan have til at beskære dit billede for at gøre det til en synlig AIM-ikon. Dette skal gøres, før du ændrer størrelse på billedet.

relaterede artikler