Hvordan laver vaskeklude på IMVU

October 8

Hvordan laver vaskeklude på IMVU


Udviklere skaber en masse tøj stilarter på "IMVU" for at hjælpe din personliggøre din avatar. En af de mest populære tøjstrukturer er flannel. Oprettelse af flannel effekt for "IMVU" tøj er en enkel proces for begyndere. Når din tekstur er oprettet, kan du føje den til skjorter, bukser, jakker eller sko, som du ønsker. Dette kræver en manipulation program som "Corel Photoshop" eller "Gimp." Disse programmer giver du værdifulde værktøjer til at forbedre dine "IMVU" produkter.

Instruktioner

1 Åbn din billedbehandling program fra menuen Start på computeren. Det kan tage et minut til dine pensler og billedfiler til at indlæse, når du åbner dit program. Vent indtil den er helt indlæst.

2 Flyt markøren til "Filer" og vælg "Åbn". Et pop-up vindue vil fremkomme med alle computerens billedfiler. Vælg et flisebelagt foto fra dit bibliotek. Hvis du ikke har en, kan du hente flise fotos online fra en gratis tekstur hjemmeside som Absolute Textures Disse er gratis filer, der tilbydes af den oprindelige skaber til brug i "IMVU."

3 Klik på "OK" for at åbne filen fra din computer i dit program. Vælg "Image" fra den øverste menubjælke og klik på "Resize". Dimensionering af dit billede skaber større detalje, hvis du indstiller din størrelse til 512-by-512 eller 256-by-256. Indtast værdierne i det første sæt af felter efter fravælge

"Bevar Ratio." Klik på "OK" for at ændre størrelsen på billedet.

4 Højreklik på billedet, trække op en mindre menu. Flyt markøren til "Filters" og vælg "Blur". Vælg sløring ønskede effekt fra drop-down menuen. Dette vil blande skarpe kanter, hvilket skaber en blød, klud virkning.

5 Højreklik på billedet igen og vælg "Filters". Flyt markøren til "Noise" og vælg "RGB Noise". Du kan også vælge de andre støj filtre til forskellige effekter; så vær ikke bange for at eksperimentere. Du vil se en pop-up-vindue, der viser dig, hvad dit billede vil se ud med den valgte støjfilter. Klik på "OK" for at anvende dit filter.

6 Flyt markøren til "File" option på menulinjen øverst i dit program. Vælg "Gem som" og skriv navnet på din fil. Klik på "OK" for at åbne din box "Export". Klik på "Export" at flette alle lag og effekter derefter klikke på "Gem" på pop-up boksen.

7 Log ind på din "IMVU" konto ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode. Fra hovedmenuen vælg "Opret" for at åbne "Creator Mode." Vælg hvilken løsning du ønsker fra listen. Dine muligheder vil omfatte Opret en ny produkt og Åbn en Gem til. Hvis du har en maske gemt på din computer til din tekstur, derefter åbne din gemte mesh. Hvis ikke, kan du finde derivable tøj i IMVU butikken ved at vælge "Shop" fra hovedmenuen.

8 Åbn din maske ved at vælge det fra listen over filer og klikke på "Åbn". Et værelse åbner for dig i "Opret Mode" med din avatar iført maske, du har valgt. Til højre for din maske, vil du se en liste over teksturer. Vælg tekstur, du vil ændre, og klik på "Rediger" på teksturen billedet. Dette vil åbne dine billedfiler på din computer. Vælg din flannel tekstur fra listen og klik på "OK".

9 Flyt markøren til toppen af ​​din "Opret Mode" og vælg "Anvend ændringer" for at tilføje din flannel til din "IMVU" mesh. Når din mesh er færdig, skal du vælge "Gem" fra din Opret Mode-menuen.