Sådan Set en statisk IP-adresse på computeren

March 9

Sådan Set en statisk IP-adresse på computeren


En statisk IP-adresse er en, der aldrig ændrer på computeren. Mange Windows-netværk har dynamiske IP-adresser tildelt netkortet, så administratoren ikke behøver at tildele en IP-adresse til hver maskine. Men computere, der fungerer som servere har brug for en statisk IP-adresse til korrekt betjene kunderne. IP-adresser er de numre, der er unikke til maskinen på netværket. Når kommunikation pakker sendes og hentes, er denne adresse, der bruges til at lokalisere maskinen på netværket.

Instruktioner

1 Klik på Windows "Start" knappen, og vælg "Kontrolpanel". Dobbeltklik på "Netværksforbindelser" ikonet.

2 Højreklik på netværksforbindelse til din computer og vælg "Egenskaber". Dette åbner en konfiguration vindue, hvor du indstiller den statiske IP-adresse.

3 Klik på ikonet mærket "Internet Protocol (TCP / IP)" og klik på "Egenskaber". Dette åbner et nyt dialogvindue. Vælg "Brug følgende IP-adresse", som gør det muligt for flere tekstbokse.

4 Indtast den statiske IP-adresse, du vil bruge til computeren. Indtast gateway IP-adressen tekstboksen nedenunder. En gateway er den router, der transporterer information fra det interne netværk til internettet.

5 Indtast de to DNS server adresser, der bruges af din internetudbyder. Disse servere oversætter domænenavnet til hjemmesiden IP-adresse. Når du indtaster disse indstillinger, skal du klikke på "OK" knappen.

6 Genstart computeren for at ændringerne kan træde i kraft.

TIPS

  • Du skal tildele en unik statisk IP-adresse på netværket.

relaterede artikler