Sådan foretages fejlfinding en HP computer, der ikke Power Up

December 26

Sådan foretages fejlfinding en HP computer, der ikke Power Up


Der er flere grunde til, at en HP-computer måske ikke magten op. Nogle af problemerne kræver let, i hjemmet rettelser nogle problemer kan løses af brugeren, men kræver ekstra forsyninger, og nogle problemer bedst at overlade til de professionelle. Den fejlfinding proces vil hjælpe med at bestemme, hvilken slags problem, du oplever og hvilken form for reparation er nødvendig.

Instruktioner

Sådan foretages fejlfinding en HP computer, der ikke vil fyre op

1 Undersøg eventuelle bølge beskyttere og forretninger. Kontroller, om overspændingsbeskyttelse skal nulstilles; hvis ja, nulstille den. Hvis det ikke virker, så prøv at tilslutte computeren (eller overspændingsbeskytteren) til en anden stikkontakt. Kontroller også, på bagsiden af ​​din computer for at se, om der er en sekundær afbryderen der. Hvis ja, sørg for at det er i "On" position.

2 Brug af en anden, kendt-god ledningen til stikket i computeren, for at afgøre, om den oprindelige ledning var årsag til problemet.

3 Hvis du er komfortabel at åbne computeren, fjerne sidepanelet. Søg på computerens bundkort til den 20-bens og 4-bens stik. Tag dem fra bundkortet, og derefter finde en fri linje fra strømforsyningen. Sæt 20-bens, 4-polet, og den ekstra linje ind i en strømforsyning tester. (Se Tips og linket i ressourcerne.) Hvis strømforsyningen testeren ikke læse ordentligt, din computer har en dårlig strømforsyning, som kan erstattes af dig personligt (hvis du er tryg ved at gøre det), eller kan udskiftes i en lokal værksted.
Hvis du ikke er tryg ved at gøre dette arbejde på egen hånd, bringe computeren til en professionel til denne test.

4 Hvis strømforsyningen testeren fra trin 3 angiver strømforsyningen er god, er problemet med enten CPU eller bundkort og computeren skal bringes til en professionel for at få den defekte del udskiftes.

TIPS

  • Hvis du er komfortabel nok til at åbne en computer til at arbejde på trin 3, men ved ikke, hvordan man bruger eller læse strømforsyning testeren, er de nødvendige instrukser indeholdt i testeren emballage.
  • Hvis din computer er inden for en producentens garanti eller en udvidet service plan, ikke åbne computeren selv, da dette vil ugyldiggøre sådanne garantier. Du kan stadig fejlfinding gennem trin 1 og 2, men lad 3 og 4 for de professionelle.
  • Hvis du får til Trin 4 og spørgsmålet er CPU'en eller bundkortet, er det som regel mere økonomisk muligt at blot at udskifte computeren, som CPU og bundkort udskiftninger er dyre.
  • Sørg for, at ledningen er afbrudt før du gør noget inde i kabinettet. Dele af systemet kan drives selv når systemet er slukket. Du kunne risikere personskade eller skade til kredsløb, hvis strømmen ikke er afbrudt.
  • Statisk elektricitet kan beskadige elektroniske dele. Ground dig selv ved at røre en metaldel af computeren chassis, eller brug en antistatisk håndledsstrop, før du rører nogen intern computer del.

relaterede artikler