Sådan Tilføj lyd og video til en AVI

July 24

Sådan Tilføj lyd og video til en AVI


AVI eller avi, er en standard type medie-fil, der indeholder både lyd og video data. De fleste medieafspillere, mange populære video-redigering programmer og nogle MP3-afspillere vil acceptere denne filtype. Hvis du har brug for at tilføje ekstra lyd og video til lyd og video oplysninger, der allerede er gemt i en AVI-fil, kan du gøre det i nogen af ​​de video redaktører, der genkender typen AVI-fil.

Instruktioner

1 Åbn en standard video editor, der accepterer AVI-filer. Redigering programmer, der kan bruge AVI-filer omfatter Adobe Premiere og Sony Vegas, samt iMovie og Windows Movie Maker, der kommer forudinstalleret på nogle Windows og Mac-computere, hhv.

2 Importer AVI-fil, som du ønsker at tilføje lyd og video i video-redigeringsprogram. For at importere, skal du klikke på knappen "Tilføj video" i editoren, eller gå til menuen "Filer" og vælg "Import". Vælg AVI filen i det vindue der kommer op og klik på knappen "Åbn" for at trække det ind i editoren som et videoklip.

3 Træk AVI videoklip i tidslinjen af ​​videoen editor. Klippet vises i en rude i redigeringsvinduet. Hvis du vil trække klippet, skal du klikke på det med venstre museknap, holde knappen nede, træk musen for at flytte markøren til tidslinjen og slippe knappen for at forlade klippet på tidslinjen. Både en video spor og et lydspor på tidslinjen befolker med AVI oplysninger.

4 Tilsæt lyd og video, som du gerne vil føje til AVI-fil til redaktøren. Igen, skal du klikke på "Tilføj" eller gå til "Filer> Importer," find de filer, du vil tilføje, og klik på "Åbn" for at tilføje til redigering system.

5 Flyt lyden til tidslinjen sammen med den originale AVI videoklip. Du kan gøre dette i et par forskellige måder. For at tilføje lyd i stedet for lyd, der er gemt i AVI, skal du trække lydklippet over toppen af ​​AVI-lydsporet og frigivelse. Hvis du vil tilføje lyd til at spille på samme tidspunkt som den oprindelige lyd fra AVI, trække lydklip til en af ​​de gratis lydspor på tidslinjen.

6 Placer ekstra video på tidslinjen. Hvis du vil tilføje videoen i stedet for AVI video, skal du trække videofilen til AVI video spor på tidslinjen og slippe den over den del af den video, du vil erstatte.

7 Publish eller eksportere den opdaterede AVI-fil. Når du er færdig tilføje lyd og video, gå til "Filer" eller menuen "Del" i video editor og vælg "Publicer film" eller "Export Movie" valgmulighed. Indtast et navn til den opdaterede AVI filmen og klik på "Gem".


relaterede artikler