Sådan oprettes en HTML nyhedsbrev i Outlook Express

January 9

Sådan oprettes en HTML nyhedsbrev i Outlook Express


Nyhedsbreve har længe været en god metode til organisationer og virksomheder at kommunikere med deres medlemmer og kunder. Men med fremkomsten af ​​moderne e-mail-klienter, er HTML-baseret design bliver mulig. Dette gør det almindelig tekst nyhedsbrevet mere interessant. Det kan indeholde links, billeder og andre multimedier som enhver standard webside. Du burde allerede have en mailingliste over nyhedsbrev modtagere oprettet før start.

Instruktioner

1 Start Outlook Express. Typisk på de fleste computere, kan en genvej findes på skrivebordet. Ellers Klik på "Start" og derefter "Programmer". Det vises i popup-menu mod bunden.

2 Start enten et tekstbehandlingsprogram, som Microsoft Word, eller din foretrukne HTML-software. Åbn et nyt dokument.

3 Design nyhedsbrevet ligesom du ville enhver anden webside. Se alle medier objekter "absolut", hvilket betyder den fulde web-adresse, hvor de er placeret, og ikke en mappe reference. Hold alle HTML så enkelt som muligt og afstå fra at bruge ikke-standard design funktionalitet såsom Flash medmindre det er nødvendigt.

4 Gem dit dokument, når tilfreds med designet. Giv det et genkendeligt navn, som du vil være i stand til at finde nemt senere.

5 Retur til Outlook Express. Klik på "Ny" for at begynde at sende en ny e-mail-meddelelse. I feltet "Til", skal du indtaste din e-mail-adresse. Glem ikke at tilføje et emne. HTML e-mail uden fag er typisk betragtes junk mail, som de fleste e-mail klienter.

6 Importer HTML-dokumentet, du oprettede i trin 3. For at gøre det, skal du klikke på "Indsæt" og derefter "Tekst fra fil." Find HTML-dokumentet, dobbeltklik på den, og Outlook Express vil automatisk importere den til e-mailen.

7 Send en test besked ved at trykke send. Undersøg e-mail for eventuelle problemer, når det ankommer og korrekt efter behov. Hvis tilfreds, gentag trin 5 på, denne gang ved hjælp af mailinglisten email i feltet "Til:" feltet.

TIPS

  • Windows Vista og Windows 7 indeholder Windows Live Mail, efterfølgeren til Outlook Express. De skridt til at oprette HTML e-mails er dybest set den samme.
  • Hvis du er sikker på, at din e-mail vil fungere korrekt, kan du springe testen email skridt ved at erstatte dig selv med mailinglisten e-mail-adresse i trin 5.

relaterede artikler