Sådan ændres Tekststørrelse på Internet Explorer

May 4

Sådan ændres Tekststørrelse på Internet Explorer. Afhængigt af dit syn og personlige præferencer, kan du en dag vil ændre størrelsen på den tekst, du ser online, når du bruger Internet Explorer. Større tekst er lettere for øjnene, hvis du kæmper for at se tingene klart. Mindre tekst giver plads til flere grafik til at vise på en side uden at skulle rulle for at se det hele. Uanset hvad din tekst størrelse valg, kan du gøre det ske med lethed på Internet Explorer. En ændring i tekst størrelse er omkring så enkel en forandring, som du kan gøre til din Internet-browsing oplevelse.

Instruktioner

Få en anden Tekststørrelse på Internet Explorer

1 Gå til din computer og åbne Internet Explorer. Hvis det ikke allerede er installeret, skal du besøge Microsofts websted for at hente den nyeste version (se Resources nedenfor).

2 Klik på "Vis" fra værktøjslinjen.

3 Vælg 'Tekststørrelse. «

4 Klik på teksten størrelse, du ønsker. Du vil blive præsenteret med 5 indstillinger - "Mindste, '' Mindre, 'Medium', 'Større" og "Største". Når du har klikket på dit valg, vil teksten på siden straks ændre dit valg. Det er det! Hver gang du vil ændre tekststørrelsen igen, bare følge trin 1 til 4. Du kan ændre din tekst størrelse, så ofte du har lyst!


relaterede artikler