Sådan Get Back Fil Værktøj Bar

April 8

Værktøjslinjen øverst i ethvert program, du bruger, der indeholder "Filer", "Rediger" og "Hjælp" menuer (blandt andre) kaldes ofte "Menu" værktøjslinjen. Det fik dette navn på grund af det faktum, at det indeholder en række rullemenuer, der giver dig yderligere kontrol af programmet. Hvis denne værktøjslinje er forsvundet, behøver du ikke at bekymre dig - det er ikke gået permanent, det er bare blevet et uheld slukket. For at få det tilbage, du blot har brug for at tænde den igen.

Instruktioner

1 Åbn det program, der har handicappede "Filer" værktøjslinjen. For at åbne et program, skal du dobbeltklikke på dets genvej ikon på skrivebordet. Hvis du har mistet den "File" værktøjslinjen mens du arbejder med Windows Stifinder, skal du blot åbne en mappe på din computer for at åbne Windows Stifinder-programmet.

2 Højreklik et vilkårligt sted på den øverste del af programvinduet, der ikke er optaget af en slags knap eller drop-down menu. Dette vil bringe en menu med en liste over værktøjslinjer, der er installeret for det pågældende program.

3 Klik på "Menu" værktøjslinjen for at sætte et flueben ud for sin notering. Bemærk, at nogle programmer kan kalde denne værktøjslinje noget andet, med alternative navne er "Filer" og "System" værktøjslinjen. Ved at klikke på værktøjslinjen vil aktivere den igen inden for de vigtigste programvinduet; dette vil returnere "File" menuen (sammen med alle de andre) til dens normale position i toppen af ​​programmet.


relaterede artikler