Sådan læses SD-kort på en pc USB

October 5

Sådan læses SD-kort på en pc USB


SD (Secure Digital) kort er alle formål lagringsenheder er kompatible med mange elektroniske apparater, herunder digitale kameraer, PDA'er og MP3-afspillere. Disse enheder anvender forskellige metoder til sammenknytning med personlige computere, som regel via et kabel. Kabler, dog er besværlige at bære rundt på hele tiden, især når ikke ofte nødvendigt. SD-kort eliminere ulejlighed at kabler udgør. SD-kort passer sikkert i deres respektive enheder, gemt væk, indtil fjernet. Når digitalbilleder, MP3 sange eller PDA dokumenter skal overføre til en personlig computer, kan brugerne overføre disse filer via SD-kortlæsere på en USB-port.

Instruktioner

1 Køb en USB SD-kortlæser fra en lokal elektronik forhandler eller besøge en online markedsplads.

2 Find en ubrugt USB-port på computeren.

3 Sæt USB-kortlæser i USB-porten, hvilket sikrer en pasform. Indsæt ikke SD-kortet i læseren endnu. Slip læseren.

4 Pause mens styresystemet indgriber kortlæseren. Kig af systemet ur for animerede ikoner indikerer aktivitet forekommer. Akustiske meddelelser kan gå ud så godt.

5 Indsæt SD-kortet i kortlæseren. Vent mens styresystemet læser SD-kort og tildeler et drevbogstav. Bemærk, at den vigtigste operativsystem holder drevbogstav "C." Derfor SD-kortet har også et brev opgave, såsom "F", "G" osv

6 Klik på "Computer", "Denne computer" eller anden lignende ikon for at se en liste over alle drevbogstaver. Find SD-kortet drevbogstavet og dobbeltklik på den for at åbne. Hvis eksisterende filer er til stede eller er du i stand til at tilføje filer, så operativsystemet er at læse SD-kort via USB-porten.

TIPS

  • Køb en SD-kortlæser, der har en central loop til fastgørelse til en nøglering, så den er tilgængelig, når du rejser væk fra hjemmet.
  • Sørg for, SD-kortlæser er kompatibel med dit SD-kort før købet. Vid, at SD-kort varierer i størrelse og ydelse. Konkret de mindre miniSD og microSD-kort er almindelige i digitale kameraer og mobiltelefoner. Ikke alle kortlæsere kan læse disse mindre profilerede kort.