Sådan Offentliggør sociale netværk hjemmeside gratis

November 11

Sådan Offentliggør sociale netværk hjemmeside gratis


Du har en god idé til en ny form for social networking website og har arbejdet meget hårdt for at få det oprettet og bygget. Nu skal du vide, hvordan man omkostningseffektivt annoncere det så din hjemmeside modtager trafik og brugere. Den bedste måde at sprede budskabet om dit nye websted er at udnytte kraften i online sociale medier websteder. Ved at målrette brugere af andre sociale netværk, vil du være direkte reklame til de mennesker, der er mest tilbøjelige til at besøge din nye hjemmeside.

Instruktioner

1 Opret en Facebook-side for din nye social networking website. Bliv medlem af Facebook-grupper, der er målrettet dit marked demografiske. Du ønsker at sigte efter tech-kyndige brugere, der konstant afprøve nye sociale medier sites og har en aktiv online socialt liv. Efterlade kommentarer og fan stillinger på brugernes sider, fremme dit nye websted og bede dem om at besøge og prøve det.

2 Opret en MySpace-konto til din social networking website. Begynd at tilføje så mange venner som du kan, endnu engang at målrette dit marked demografiske. Sende nyhedsbreve til dine venner om dit nye site, og efterlade kommentarer på deres profiler tilskynde dem til at besøge din social networking website.

3 Opret en gratis Twitter-konto til din social networking website. Start efter så mange mennesker som du kan, og lægge særlig vægt på sociale medier specialister, som er på Twitter. Dine Twitter-opdateringer bør indgå direkte med mennesker, og du skal bruge Twitter som en platform for formidling af oplysninger om dit websted samt besvare eventuelle spørgsmål mennesker kan have om det.

4 Opret en gratis blog på enten Blogger eller Wordpress. Opret blogindlæg, hvor du diskuterer de forskellige funktioner i dit sociale netværk website og hvad der gør dit websted unikt. Skriv om ideer og andre funktioner, som du har til hensigt at gennemføre eller er ved at udvikle. Du kan også bruge din blog til at dele nogen virksomhed eller hjemmeside nyheder. Sørg for at din blog er indekseret med Google og forelægge sin foder til technorati.com og enhver anden blog sammenlægning site. Når folk søger efter nyheder om teknologi eller oplysninger om nye sociale netværk nystartede hjemmesider, vil de være i stand til at finde din blog.

5 Kontakt sociale medier ledere og bloggere. Spørg, hvis du kan give dem en beta invitation til din nye social networking website. Hvis indflydelsesrige bloggere giver en fremragende anmeldelse om dit nye websted, vil deres læsere blive ophidset og interesseret i at prøve dit sociale netværk.


relaterede artikler