Sådan opdatere fra Windows Me til XP

May 4

At vide hvornår man skal opgradere din computers operativsystem kan være en udfordring. Hvad det egentlig koges ned til, er, om det nye operativsystem har programmer og funktioner, du ønsker eller har brug for at være i stand til at bruge. Der er tidspunkter, hvor du ikke vil være i stand til at opdatere dit operativsystem uden at opgradere hardwaren på din computer for at kompensere for de nye funktioner. Sørg for at forske i specifikationerne for det operativsystem, du skifter til, for at undgå fejl, når du har fået det op at køre. Hvis du gør dette, opgradering fra Windows Me til XP skal gå glat.

Instruktioner

1 Sikkerhedskopiere dine computerfiler, før du gør noget andet. Du kan bruge en ekstern harddisk eller en af ​​de mange online storage websteder, der er til rådighed til at gemme dine data. Hvis du har et lille antal filer, du kunne også bare e-maile dem til dig selv. Sikkerhedskopiering af dine filer er afgørende i det usandsynlige tilfælde, at din opdatering forårsager harddisken at udslette sig selv eller skaber andre fejl, der kræver en hukommelse tørre at fastsætte.

2 Installer eventuelle hardware ændringer, du skal gøre, før du opdaterer din computer. For eksempel kan du brug for mere RAM til at køre det nye operativsystem, eller kan kræve en bedre grafikkort. Installation disse ting selv er normalt relativt enkel - find en god guide, der har specifikke anvisninger til netop din computer. Der er også virksomheder som Geek Squad, der kan udføre disse tilføjelser for et gebyr.

3 Boot op computeren og indsæt disken til Windows XP. Hvis der er mere end én disk, skal du indsætte den første. Din computer vil automatisk finde disken og begynde opdateringen. Fordi Mig og XP er to meget forskellige systemer, denne særlige opgradering har masser af indbyggede sikkerhedsforanstaltninger for at gøre opgraderingen arbejde på den rigtige måde første gang. Ikke blot vil den nye installation oprette en back-up, hvis du nødt til at gå tilbage til Mig, vil det også undersøge alle din hardware og software, og give dig en liste over ting, som kan have behov for at blive opgraderet, før systemet fungerer det måde det bruges til. Opgradering fra Mig til XP (snarere end 2000), bør rent faktisk arbejder bedre, fordi Microsoft har fastsat de fleste af de involverede i opgraderingen mellem disse to systemer bugs.


relaterede artikler