Sådan bruges Photoshop Elements 4.0

May 9

En person, der søger en forståelse om, hvordan man bruger Photoshop Elements 4.0 kan føle sig oversvømmet med information tak til alle de ting, dette program kan gøre. På trods af den evne Photoshop Elements til at gøre en masse forskellige ting, der er nogle grundlæggende funktioner, som en person skal vide og forstå, før han selv kan overveje at flytte videre til de mere avancerede funktioner.

Instruktioner

1 Opret et nyt billede ved at vælge "Filer" og derefter "Ny" i menuen øverst på siden. Dette vil åbne en ny side, hvor et billede kan redigeres. Blot ved hjælp af tastekombinationen af ​​"Ctrl + N" vil gøre det samme.

2 Hvis du vil bruge vinduet lag, skal du klikke på "Nyt lag" knap, der vises i bunden af ​​lag paletten. Hvis lag paletten ikke er åben, skal du navigere til "View" og "lag" i værktøjslinjen øverst på skærmen. Vinduet lag bruges til at tillade en person at gøre forskellige typer af redigering på forskellige niveauer i billedet. Hver gang et nyt lag skal åbnes, skal du blot klikke på "Nyt lag" ikonet på "Lag" paletten.

3 Kig på ikonerne i værktøjskassen på venstre side af skærmen. Vælg ikonet med et rektangel i det. Dette er den rektangulære markeringsværktøj. Dette værktøj bruges til at vælge en bestemt del af et billede. Når dette er brugt, er alle af redigering du gør gjort inde i denne firkant. Eksperimentér med dette værktøj ved at klikke og trække på siden.

4 Eksperimentere med lasso værktøj og tryllestav ikoner inde i værktøjskassen. Klik på Tryllestavsværktøjet og derefter klikke på et bestemt område på billedet. Dette vil automatisk vælge en del af et billede, der har lignende farver. Dernæst skal du vælge den lasso værktøj og tegne rundt om en del af billedet på en side. Dette værktøj vil vælge den del af det billede, der er blevet sporet.

5 Vælg en farve. Hvis du vil udfylde et udvalg med en anden farve, kan du gøre det ved at gå til farver paletten ved at vælge "Vis" og "farver." I denne palet vil du se to felter, med en lidt overlapper den anden. Den øverste firkant er farven på forgrunden. Klik på en pensel fra værktøjskassen og træk den hen over siden. Børsten bliver farven i forgrunden firkant. Klik på en af ​​firkanterne for at ændre farverne i dem. Klik på pilen ved siden af ​​firkanterne for at bytte farverne inden for disse felter.

6 Flyt billeder og dele af siden med pilen værktøj. Pilen værktøjet er placeret på toppen af ​​værktøjskassen på venstre side af siden. Dette værktøj bruges til at flytte tekstbokse, baggrunde, lag og markeringer.

TIPS

  • Få en grundlæggende forståelse af disse funktioner, før du prøver at skabe nye projekter. Forsøger at gøre mere end du ved, kan være meget frustrerende i Photoshop.
  • Glem ikke om "Ctrl + Z." Denne nøgle sekvens vil fortryde ethvert skridt du netop har udført. Det er potentielt den mest nyttige ting i Photoshop.

relaterede artikler