Valg Udskiftning Windows

May 8

Valg Udskiftning Windows


Når dit hjem vinduer endelig skal udskiftes, kan du kigge på en stor udgift. Windows for en gennemsnitlig familie hjem kan koste fra $ 7.000 til $ 20.000, ifølge en 2011 rapport fra ConsumerReports.org. Fordi udskiftning vinduer kan være så dyrt, bør du vejer dine muligheder nøje.

Instruktioner

1 Kig på muligheder for prissætning for udskiftning af vinduer ved at tale med udskiftning-vindue forhandlere eller detail steder, der tilbyder udskiftning af vinduer. Virksomheder har tendens til at opkræve ved vinduet, men rabat kan anvende, når du udskifter alle vinduer. I 2011 pris pr vinduet gennemsnit mellem $ 300 og $ 700. Men når du tilføjer mere avancerede funktioner, såsom større energieffektivitet, kan omkostningerne være tættere på $ 1.000. Hvis du udskifter 10 vinduer, for eksempel, forventer Udgift til at falde mellem $ 3.000 og $ 10.000.

2 Kontroller ratings energieffektivitet. Jo mere effektive vinduerne er, jo mere vil de isolere dit hjem. En bedre isoleret hjem vil have lavere energiregninger. R-værdi er en måde at fortælle, hvor effektive vinduer er. R-værdien fortæller dig, hvor resistente vinduet er at opvarme overførsel. U-faktor er en anden måde at fortælle, hvordan energieffektive vinduer er. Det er et mål for varmestrøm. En lavere U-faktor betyder mere effektive vinduer. Du kan finde R-værdi og U-faktor i produktbeskrivelsen.

3 Find ud af hvad vindue stil valgmuligheder er tilgængelige. Window stilarter omfatter bue, bay, vandrette skydere, dobbelt-hang, sidehængte og fortelt vinduer. Kig på dem personligt. Valget i høj grad afhænger af din personlige smag. Men der er nogle retningslinjer at gå efter. Bow vinduer, for eksempel, rager med tre sæt ruder, hvilket gør dem til et godt valg for et moderne look. Karnapper også rage, men har en mindre afrundet look. I mellemtiden, vandret skyderen vinduer slide åbne let og er et godt valg, hvis du kan lide at lade frisk luft ind i dit hjem. Dobbelt-hang vinduer har en indvendig vinduesramme, der kan skydes ned med en ekstern skærf, der kan glide op. Dette gør rengøring windows meget lettere end andre typer. Sidehængte vinduer er også let at rengøre, fordi hele vinduet gynger åbne for at lade i masser af frisk luft. Markise-stil vinduer vippe åben. De giver masser af store lys, men lidt luft flow, når åben.

4 Vær opmærksom på de forskellige vindue materialer, der er til rådighed, samt deres fordele og ulemper. For eksempel kan træ udskiftning vinduer har den mest ønskelige udseende, men de kræver også den mest vedligeholdelse. Clad-træ vinduer ser måske ikke helt så rart, men de er nemmere at vedligeholde. Aluminum vinduer er hård og lys, men kan korrodere i nogle områder. Vinyl vinduer er en lav vedligeholdelse mulighed, men skal være godt lavet til at holde op.

5 Kig efter andre vindue funktioner, der kan hjælpe med at gøre dem mere energieffektive. For eksempel kan en lav-E belægning hjælpe med at holde ud varmen fra solen om sommeren og holde varmen inde i dit hjem om vinteren. Low-E belægning er en tynd film anbringes over vinduerne, der hjælper overdøve varme om sommeren og bringe i varme om vinteren. Vinduer, der er gasfyldt er også bedre til at isolere dit hjem, som er udskiftning af vinduer med dobbelt eller tredobbelt-ruder. Gasfyldte vinduer har tætte, inaktive gasser mellem ruderne. Fordi disse gasser er tungere end luft, de gør vinduerne bedre isolatorer. Vinduer med dobbelt eller tredobbelt-ruder har en ekstra plads mellem ruderne, hvor inaktiv gas kan indsættes, tilføjer endnu mere isolering.

TIPS

  • Rådfør dig med den amerikanske vindue og dør Institute hvis du gerne vil finde ud af, om installatøren af ​​udskiftning vinduer er certificeret.

relaterede artikler