Toshiba 3510C Støj

September 21

Toshiba ESTUDIO 3500c er en one-stop-shop for dit kontor. Enheden kan udskrive, faxe, scanne og kopiere. Med alle de job Toshiba ESTUDIO kan gøre, at enhed gør masser af forskellige lyde. Nogle lyde er normale for enheden, mens andre er problematiske.

fælles Sounds

Det er ikke ualmindeligt, at Toshiba 3500c at gøre klikke, bipper eller formaling lyde under drift. De fleste af disse lyde er almindelige og forekommer under forskellige funktioner. For eksempel under scanningen, scanningen læseren glider hen over scanning overflade, hvilket gør en skurrende lyd. Udskrivning kan også forårsage slibning lyde som printer blækpatroner bevæger sig frem og tilbage hen over siden. Disse lyde betyder ikke enheden har et problem.

Notification Sounds

Nogle funktioner Estudio lydunderretninger. Afhængig af funktion, disse underretninger gøre dig opmærksom på en afslutning. For eksempel faxmaskinen gør en klartone efterfulgt af flere høje bip. Dette er normalt for fax-processen og betyder ikke er opstået et problem. Den printer, scanner eller kopimaskine kan også gøre et bip eller ding efter afslutningen at underrette dig. Tjek din ejere manual for en komplet liste over meddelelser.

Problemer

Nogle lyde angiver enheden har et problem. For eksempel, hvis du hører klirrende og slibning efterfulgt af en høj bip under udskrivning, kan enheden have et papirstop i avisen rum. En travl signal på faxmaskinen indikerer, at faxnummeret er midlertidigt utilgængelig, og du skal prøve igen senere. Et stort bip eller advarsel lyd under coping kunne indikere, at papiret rum mangler papir.

beslutninger

De fleste lyde advarselssignaler har en simpel løsning. For eksempel udskiftning af papir i rummet og trykke på knappen "Go" vil give kopimaskinen for at afslutte arbejdet. Åbning hovedrummet døren og fjerne et stykke fastklemt papir vil give printeren til at fortsætte. Nogle lyde, såsom slibning støj fra blækpatronerne, er uundgåelige. Anordningen kan producere store mængder af støj, især i et mindre kontorlokaler.


relaterede artikler