Sådan Tilslut til FrostWire

July 28

FrostWire er et program, der er meget lig Lime Wire, som giver brugerne mulighed for at søge og downloade musik, film, billeder og data, og endda chatte med hinanden. Hvad sætter FrostWire bort fra Lime Wire, er imidlertid, at FrostWire er baseret på den betalte præmie version af Lime Wire, som er hurtigere og mere effektiv. Selvom du får de samme søgeresultater fra Lime Wire Pro, behøver du ikke at beskæftige sig med besværet med at bruge den gratis version af Lime Wire.

Instruktioner

1 Gå til FrostWire hjemmeside (se Resources) og klik den store grønne ikon, der siger "Download nu". Fortsæt at klikke den anden "Download Now" på download placering hjemmeside.

2 Klik på "Kør" og accepterer vilkårene for tjenesten. Klik på "Afslut" ved afslutningen af ​​installationen og starte FrostWire programmet.

3 Kig på den nederste højre side af skærmen program til at se din forbindelse status. Når du indlæser programmet det vil sige "Start Connection". Efter et par minutter, det vil forbinde automatisk afhængigt af din Internet hastighed og sige "Turbo-Charged Connection".

4 Gå til "Filer" og klik på "Afbryd" for at afbryde FrostWire.


relaterede artikler