Sådan Clear en internetadresse Bar

July 27

Sådan Clear en internetadresse Bar


Adresselinjen i Windows web browser bruges til at skrive en foretrukken destination adresse. Disse adresser kaldes Uniform Resource Locators eller webadresser. Når du starter webbrowseren, adressen til din hjemmeside er URL'en vises. Før tilslutning til en ny adresse, skal du først slette den aktuelle URL fra adresselinjen. Hver nyligt adgang URL gemmes i adresselinjen historie. Rydning både nuværende og tidligere webadresser fra din adresse bar er en nem og enkel proces.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser ved at klikke på "Start" og derefter "Internet Explorer".

2 Klik i et tomt område af adresselinjen. Dette fremhæver adresse øjeblikket i adresselinjen. Tryk på "Slet" eller "Backspace" for at fjerne det. Fra dette punkt, kan du indtaste en ny adresse og tryk på "Enter".

Du kan også klikke på pil ned placeret for enden af ​​adresselinjen. Dette gør to ting. Først dette understreger nuværende adresse vises i adresselinjen. For det andet viser en liste over din adresse historie i en drop-down menu.

3 Ryd adresse øjeblikket i adresselinjen ved at trykke på "Slet" eller "Backspace" tasten på tastaturet.

Alternativt, hvis du ønsker at slette en tidligere adresse, flytte musen over en af ​​de adresser, der er anført i drop-down menuen. Dette fremhæver adresse. Klik på det røde "X" placeret ud til højre for den adresse, du vil slette. Det reddede fra historien.

4 Ryd alle adresser på én gang ved at klikke på knappen "Funktioner" og derefter klikke på "Internetindstillinger". Dette åbner et nyt vindue på din skærm. Klik på knappen "Slet ..." ligger i Browserdata sektionen. Dette åbner en anden lille vindue på skærmen. Klik på knappen "Slet" nederst i dette vindue automatisk at rydde alle dine browserdata.