SD kort vil ikke format til den rigtige størrelse

April 22

SD kort vil ikke format til den rigtige størrelse


SD-kort bruges til at gemme billeder, videoer og andre filer fra en bred vifte af forbrugerelektronik. Undertiden realiserede kapacitet af disse kort afviger fra forventet. For at maksimere anvendeligheden af ​​disse kort, skal du formatere dem.

Instruktioner

1 Sæt dit SD-kort i SD kortlæser på din computer. Åbn Windows Stifinder ved at trykke på Windows-tasten og "E" på samme tid. Højreklik på det drevbogstav, der svarer til dit SD-kort på panelet til venstre. Vælg "Egenskaber". Den anerkendte kortets kapacitet er vist i dette vindue.

Hvis dette antal er kun lidt mindre end den annoncerede kapacitet, er der sandsynligvis ingen fejl. Producenter annoncere ved at beregne konverteringer af 1 GB er lig 1.000 MB, 1 MB lig 1.000 KB og 1 KB lig 1000 bytes. I virkeligheden, 1 GB lig 1.024 MB, 1 MB lig 1024 KB og 1 KB er lig 1.024 bytes. Denne forskel betyder en 4 GB drev kort vil kun have 3,725 GB brugbar plads.

2 Højreklik på det drevbogstav i Windows Stifinder svarer til SD-kortet og vælg "Format." Kontroller, at der bruges den "FAT32" filsystem med en 4096 byte tildeling enhedsstørrelse, da dette er den mest kompatible konfiguration til brug i eksterne enheder. Fjern markeringen "Quick Format", som vil formatere sektor kortet for sektor og give dig information om dårlige sektorer. Klik på "Start" til formatet.

Hvis du modtager en "read-only" fejl, skal du kontrollere, at kortet ikke er fysisk låst af en glidende vælgeren på siden af ​​kortet. Hvis det er, skal du flytte vælgeren til ulåst position, og prøv igen. Hvis formatet præsenterer en anden fejl, den ene viser dårlige sektorer, kortet er defekt.

3 Nøje inspicere kortet og dets emballage for at kontrollere, det er ægte. Kig efter ulighed i hvad er annonceret, forkert stavet ord eller logoer, som ikke er i overensstemmelse med den faktiske firmalogo. Hvis du har købt det i USA på en detailvirksomhed, er det sandsynligvis er ægte. Hvis du har købt den på en auktion site, kunne det være en knock-off, især hvis det var fraværende af detail emballage. Nogle knock-offs vil registrere meget lavere, fordi for eksempel kan en 1 GB kort sælges og markeret som en 16 GB kort. Nogle af disse knock-offs kan faktisk registrere deres større annoncerede beløb, men vil ikke optage fortiden, som første 1 GB.


relaterede artikler