Hvordan man kan sortere tv-udsendelser i iTunes

February 4

ITunes gør det nemt at tilføje, redigere og arrangere indholdet i dit mediebibliotek. Hver tv-episode i dit iTunes-bibliotek har sin egen information rude, der indeholder indstillinger, tags og andre muligheder henføres til specifikke fil. Du kan ændre oplysningerne om tv-episoder og anvende forskellige indstillinger at sortere dem. Dette vil gøre at lokalisere og visning TV viser lettere.

Instruktioner

1 Højreklik på et tv-show episode i iTunes-biblioteket.

2 Vælg "Get Info". En dialogboks åbnes.

3 Klik på fanen "Indstillinger". Den "Media Kind" feltet bør læse "TV Show." Hvis det ikke sker, skal du klikke på drop-down pilen ved siden af ​​feltet, og vælg derefter "TV Show" fra listen over tilgængelige indstillinger.

4 Klik på "Video" fanen.

5 Udfyld felterne i "Video" fanen. Indtast navnet på den tv-show i "Vis" feltet. Input episoden sæson nummer i "Season nummer" feltet, og indtast derefter nummeret på den episode i "Episode nummer" feltet. I "Beskrivelse" indtaster en kort synopsis af episoden.

6 Klik på "Sortering" fanen. Indtast navnet på den episode i "Navn" feltet.

7 Klik på "OK" knappen for at holde ændringerne og afslutte dialogboksen. ITunes vil bruge de fremlagte oplysninger for at sortere tv-show. Find dit bibliotek TV viser i afsnittet "tv-udsendelser" i sidepanelet, efter du indtaste den korrekte information i hver episode er "Get Info" dialog.


relaterede artikler