Hvordan til at komprimere en Flash Drive

February 3

Hvordan til at komprimere en Flash Drive


En flash-drev er ideel til en person søger at sikkerhedskopiere deres oplysninger eller til at holde alle deres billeder, dokumenter og præsentationer med dem, mens de er på farten. Mens bærbare hukommelsesenheder er begrænset i rummet, kan komprimere dataene på drevet frigøre noget hukommelse, så du kan få mest muligt ud af dit drev. Mens komprimering gør det tage lidt længere tid at åbne filer og se oplysninger, betyder det at optimere mængden af ​​plads på din flash-drev. Denne metode virker på Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Instruktioner

1 Sæt din flash drev i en USB-port på pc'en.

2 Klik på knappen Start på proceslinjen, og klik på Denne computer / Computer. Tryk på Windows-tasten + E for hurtig adgang til den samme menu.

3 Åbn flashdrevet ved at klikke på dens ikon og trykke på Ctrl + A for at markere alle poster i drevet. Du kan også vælge enkelte elementer til komprimering ved at holde Ctrl og klikke hver vare, du ønsker.

4 Højreklik på markeringen, svæver over Send til, og klik på "komprimeret (zippet) mappe." Dette komprimerer valget i en zip mappe som bruger mindre plads end almindelige filer.

5 Slet de originale filer for at rydde op plads på din flash-drev, holde zip-filen som din backup.

TIPS

  • Adgang til indholdet af zip-filen ved at højreklikke på det og vælge "Extract" for at udpakke indholdet.
  • Filer kan bundtet sammen i en zip-fil, eller du kan oprette en individuel zip-fil for hver mappe og fil på din flash-drev.
  • I forbindelse med udvinding eller dekomprimere en zip-fil, så sørg for du har nok plads på din flash-drev til at rumme udvinding. Hvis der ikke er plads nok, flytte filen til din pc, ekstrakt der, og udforske filen.